Liseye bıçaklı baskın: 10 öğrenci yaralı

Liseye bıçaklı baskın: 10 öğrenci yaralı

Batman'da bıçaklı ve sopalı bir grup, okul basıp 10 öğrenciyi yaraladı.

Batman'da Anadolu Lisesi'nin bahçesine giren bıçaklı bir grup, önlerine çıkan öğrencilere saldırdı. Yaklaşık 15- 20 dakika içerisinde 10 öğrenciyi yaralayan grup, daha sonra okuldan çıkıp kaçarak gözden kayboldu.

Batman'ın Belde Mahallesi'nde bulunan Batman Anadolu Lisesi'ne, öğle saatlerinde gelen sayıları öğrenilemeyen bıçaklı bir grup, teneffüs saatinde okul bahçesinde bulunan örencilere saldırdı. Yaklaşık 15- 20 dakika içerisinde 10 öğrenciyi bıçakla yaralayan grup, daha sonra koşarak uzaklaştı. Yaralı öğrenciler, okula gelen ambulansla Bölge Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın duyulması üzerine veliler, okul ve hastaneye akın ederek çocuklarının durumunu sordu.

Liseye bıçaklı baskın: 10 öğrenci yaralı

Okul idaresinin şikayeti üzerine gelen polis ekipleri, çevrede inceleme yaptı. Okul çevresinde de araştırma yapan polis, okula ait kamera kayıtlarını incelemeye alırken, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

DURUMLARI İYİ

Hastanede yaralı öğrencileri ziyaret ettikten sonra Batman Anadolu Lisesi'ne giden İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, olayın çok yönlü soruşturulduğunu belirterek, bıçaklı saldırıda, 14- 15 yaş arası öğrencilerin yaralandığını ancak durumlarının iyi olduğunu belirtti. Aslan, "İdarecilerin dışarıda olmadığı bir saatte olay meydana geldi. Ancak olayın aydınlanması için okuldaki kameralarla, çevredeki mobese kameraları tüm detaylarıyla incelenecek. Güvenlik güçlerinin başlattığı soruşturma devam ediyor" dedi.

Liseye bıçaklı baskın: 10 öğrenci yaralı