Lüks araçlı teröristler villada yakalandı !

Lüks araçlı teröristler villada yakalandı !

PKK ile birleşen MLKP, Edremit'te iç savaş ve suikast planları yaparken bir villada yakalandı.

PKK ile birleşen MLKP’nin Avrupa ve Türkiye sorumluları Edremit’te bir villada iç savaş ve suikast planlarken yakalandı. Kılıçdaroğlu’na saldırıda da örgütün izi çıktı.

FETÖ’nün başarısız darbe girişiminin ardından üst aklın B planı olarak devreye soktuğu ‘iç savaş’ senaryosunda, terör örgütü terör örgütü MLKP’nin de rol aldığı ortaya çıktı. Örgütün gençlik yapılanması KGÖ’nün (Mominist Gençlik Örgütü) İngiltere ve Belçika gibi ülkelerden gelen bölge yöneticileri ile Türkiye’deki bölge sorumluların Türkiye’de ‘kongre’ yapıp eylem takvimi planlayacaklarını belirleyen Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı, bu isimleri takibe aldı. Dikkat çekmemek için Türkiye’ye ‘Maserati’ gibi dünyanın en pahalı arabalarıyla kendilerine ‘işadamı’ görüntüsü vererek gelen ve Balıkesir’de bir villaya yerleşen teröristlerin ‘planlarını öğrenmek için’ takip son ana kadar sürdürüldü.

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Star'dan Muammer Başkan'ın haberine göre İstanbul, İzmir ve Balıkesir İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubeleri operasyon için düğmeye bastı. İzmir ve Balıkesir’deki eş zamanlı operasyonlarla 11 MLKP’li yakaladı. Gözaltına alınanların örgütün İç Anadolu ve MarmaraSorumlusu Okan D., Doğu ve Güneydoğu Sorumlusu Ulaş A., Ege sorumluları Gözde S. ve Ozan C. S., SGDF Eşbaşkanı ve İstanbul ile Ankara Sorumlusu İhsan O. Y., Zafer A., KGÖ Genel Sekreteri İbrahim A., İngiltere Sorumlusu Ahmet S.ı, Belçika Sorumlusu Ceyran B. ile güvenli ev temin eden sahte karı koca Yüksel C. ile Cemal A.u olduğu öğrenildi. Teröristlerin hücre ev olarak kullandıkları villada ve lüks otomobillerinde yapılan aramada, çok sayıda örgütsel doküman, bazı dosyalarının şifrelendiği belirlenen bilgisayarlar, çok miktarda İngiliz Sterlini, sahte pasaport yapımında kullanılan belgeler ele geçirildi.

Geçen yıl PKK dahil 12 terör örgütünün Türkiye’ye karşı karşı oluşturduğu  Halkların Birleşik Devrim Harekatı’na katılan MLKP’nin Avrupa ve Türkiye sorumlularının, Balıkesir’deki komite toplantısında, Gazi Mahallesi olaylarında olduğu gibi üniversite öğrencileri arasında Alevi-Sünni ya da Türk - Kürt çatışması ile iç savaş çıkarma kararı aldıkları belirlendi.

KILIÇDAROĞLU’NA SALDIRI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Artvin’de suikast girişiminde bulunan terörist grubunun arasında, MLKP’linin taşra mensuplarının da olduğu tespit edildi. İstihbarat yetkilileri saldırının MLKP ve PKK’nın tarafından yapıldığına dikkati çekti. PKK’nın da içinde bulunduğu sözde Halkların Birleşik Devrim Harekatı içerisinde yer alan KGÖ’nün kırsal alan elemanlarının, yakalanan şehir sorumluları ile mümkün olduğu kadar irtibat kurmamaya çalıştıkları öğrenildi.

PKK, PYD, DAEŞ, DHKP-C, MLKP, FETÖ gibi birçok örgütü, Türkiye’yi karıştırmak için kullanan üst aklın, amacından vazgeçmediği ve oyunlarını sürdürdüğü bu operasyonla ortaya çıkmış oldu. FETÖ taktiği tutmayıp istediğine ulaşamayan üst akıl, önce kardeşi PKK’nın bombalı eylemlerini devreye soktu. Türkiye’nin Suriye’deki ‘Fırat Kalkanı’ operasyonunun ardından da Halkların Birleşik Devrim Hareketi çatısındaki MLKP’yi harekete geçirmek istedi. İlk hamlesini CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik suikast girişimiyle yapan üst aklın; Türkiye’yi karıştırmaya, iç savaşa sürüklemeye yönelik planı, polisin operasyonuyla bozuldu.