‘Lüküs Hayat’ Oyununa Vatandaşlardan Yoğun İlgi

‘Lüküs Hayat’ Oyununa Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Eskişehir Şehir Tiyatrosu ve Senfoni Orkestrasının ortak projesi “Lüküs Hayat” oyununun yoğun ilgi gösteren vatandaşlar biletlerin 4 saat içinde tükenmesine neden oldu.

- Eskişehir Şehir Tiyatrosu ve Senfoni Orkestrasının ortak projesi “Lüküs Hayat” oyununun yoğun ilgi gösteren vatandaşlar biletlerin 4 saat içinde tükenmesine neden oldu.

Tiyatro sezonuna oldukça hızlı bir giriş yapan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, sahnelemeye başladığı “Lüküs Hayat Müzikali” ile rekora koşuyor. Atatürk Kültür Sanat ve Kongre merkezinin bin 200 kişilik dev salonunda sahnelenmesine rağmen biletleri satışa çıktığı gün 4 saat içinde tükenen oyuna ilgi büyük. Eskişehir halkından büyük talep gören oyun, başta Ankara, Bursa ve Antalya olmak üzere şehir dışından oyunu izlemek için otobüslerle gelen gruplarca da ayakta alkışlandı.

Şehir Tiyatroları Sanat Yönetmeni Emre Basalak, Sadece Eskişehir halkının değil, Türkiye’nin konuşacağı bir prodüksiyona imza atmak istediklerini söyledi. Müzikale Türkiye’nin birçok kentinden büyük ilgi ve beğeni olduğunu belirten Basalak, “Görünüyor ki Lüküs Hayat Eskişehir’e kattığı değer kadar sanat hayatımıza da büyük bir dinamizm getirecek. İki kurumun sanatçıları adına başta Eskişehir seyircisi olmak üzere tüm Türkiye’deki tiyatro severlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

‘LÜKÜS HAYAT’ OYUNUNA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

‘LÜKÜS HAYAT’ OYUNUNA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

‘LÜKÜS HAYAT’ OYUNUNA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ