Maçın Ardından

Maçın Ardından

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Vardar:

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve A Takım Sorumlusu Mete Vardar, 2-1 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçına ilişkin "Bugün galibiyetin keyfini yaşayacağız" dedi.

Vardar, şampiyonluk yarışında 3 takımın başa baş gittiğini belirterek, "Zorluk derecesi yüksek bir maç olacağının bilincindeydik. Karabük halkı ve futbolcularına geçmiş olsun. Galip gelmemiz güzel oldu. Üç takım kafa kafaya gidiyor. Biz bugün galibiyetin keyfini yaşayacağız" diye konuştu.

Maç maç düşündüklerini ifade eden Vardar, "Haftaya Trabzonspor ile oynayacağız. Gücümüzü sahaya yansıttığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok" ifadelerini kullandı.

 

- Oyuncuların açıklamaları

 

Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golü atan Cenk Tosun ise attığı golün anlamlı olduğunu belirterek, "Yılmaz Vural'ı kutluyorum. Zorlandık, rakibimiz iyi oynadı. Son dakikada da olsa üstesinden geldik ve sahadan galip ayrıldık" şeklinde konuştu.

Kardemir Karabükspor maçını unutup, Trabzonspor karşılaşmasına hazırlanmaları gerektiğini vurgulayan Cenk Tosun, şunları söyledi:

"Maç maç bakıyoruz. Şimdiden şampiyonluğu konuşmak yanlış olur, sadece Trabzonspor karşılaşmasını düşünmeliyiz.  Sakatlık dönemimin ardından iyi çalıştım. Büyük takımlarda ikinci ya da üçüncü forvet olmak önemli. Şans gelince iyi kullanmak gerekiyor." 

Cenk Tosun, attığı golden sonra rakip takım atağında uzun mesafe koşarak yaptığı defans içinse, "Bilic, kenarda 'hayatının üç dakikası olabilir' dedi. Aklıma söyledikleri geldi ve geri dönüp mücadele ettim" değerlendirmesini yaptı. 

Atiba Hutchinson da takım olarak şu anda iyi yerde olduklarını dile getirerek, "Bunu hak ediyoruz" dedi.

İlginç bir karşılaşma olduğunu ve maçın gelip gittiğini ifde eden Hutchinson, "Maçı belki biraz zora soktuk ama aldığımız üç puan çok önemli. Bir birimiz için oynadık. Henüz baskı hissetmiyoruz. Derin, kaliteli bir kadromuz var. Hedefe ulaşacağız. Trabzonspor ile zor bir karşılaşma oynayacağız. İyi yanlarımıza konsantre olmalıyız" diye konuştu.

Hutchinson, sözleşmesine ilişkin soruyu ise "Herkes gibi ben de düşünüyorum. Burada mutluyum, devam etmek istiyorum ancak bekliyoruz ve olacakları hep birlikte göreceğiz" şeklinde cevapladı.

Kaynak: Anadolu Ajansı