Mahkum 2'si asker 3 kişiyi vurup firar etti !

Mahkum 2'si asker 3 kişiyi vurup firar etti !

Ankara'da hastaneye getirilen mahkum, 2'si asker 3 kişiyi silahla vurup firar etti.

Ankara Sincan Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen mahkum, 2'si asker 3 kişiyi yaraladıktan sonra firar etti. Yaralanan 3 kişi hastane tedavi altına alınırken firar eden mahkumun yakalanması için operasyon başlatıldı. Firar olayı ile ilgili hastane önünde bekleyen bir kadının poşet içindeki silahı mahkum Eyüp E.'ye verdiği ortaya çıktı.

Ankara Sincan Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan mahkum Eyüp E. sağlık kontrolü için sabah saatlerinde Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Mahkum Eyüp E., kendisine engel olmak isteyen 2 asker ile 1 vatandaşı silahla yaraladıktan sonra firar etti. Yaralanan bir Uzman Çavuş, bir er ve bir vatandaş hastanede tedavi altına alınırken firar eden mahkum  Eyüp E.'nin yakalanması için operasyon başlatıldı.

FİRAR EDEN MAHKUM İÇİN POLİS OPERASYON BAŞLATTI

Firar eden mahkum Eyüp E.'nin yakalanması için polis ekipleri şüpheli araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Mahkum Eyüp E.'nin yakalanması için operasyon sürüyor.

HASTANE ÖNÜNDE BEKLEYEN KADIN POŞET İÇİNDE SİLAH GETİRMİŞ

Firar olayı ile ilgili  hastane önünde bekleyen bir kadının poşet içindeki silahı mahkum Eyüp E.'ye verdiği ortaya çıktı. Mahkum Eyüp E.'nin silahı aldıktan sonra 3 kişiyi yaralanması sırasında silahı getiren kadının olay yerinde kaçtığı öğrenildi. Olayın hemen ardından polis telsizlerinden ''Mahkum Uzman Çavuş'un silahını aldı'' anonsu yapılmıştı.

MAHKUM 5 KİŞİYİ YARALAYIP FİRAR ETTİ - FOTO GALERİ

30298097.jpg

Etiketler ankara mahkum firar