Malatya'da kan donduran vahşet !

Malatya'da kan donduran vahşet !

Malatya'da 2 çocuk annesi 34 yaşındaki bir kadın önce öldürüldü ardından parçalalara ayrılarak ateşe verildi.

Malatya’da 2 çocuk annesi 34 yaşındaki kadın, sevgilisi tarafından önce tabanca ile öldürüldü, ardından cesedi parçalara ayrılarak ateşe verildi, sonrasında ise toprağa gömüldü. Katil zanlısı sevgili ise yakalanarak gözaltına alındı.

Olay şöyle gelişti; Malatya il merkezinde bir markette çalıştığı belirtilen 34 yaşındaki 2 çocuk annesi ve eşinden bir süre önce boşanmış olan Fidan Kaya’nın yakınları 23 Mart’ta Emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundular.

Milliyet'ten Burhan Karaduman'ın haberine göre; Emniyet Kayıp kadının bulunması için çalışma yürütürken, kadının sevgilisi olan Şemsettin Ö. (49) üzerinde şüpheleri arttırdı ve Jandarma ekipleri ile de ortak çalışma yürütüldü.

Çalışmalar devam ederken gelen bir ihbar üzerine Jandarma ekipleri Şemsetten Ö.’yü gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden Şemsettin Ö.’nin genç kadını Akçadağ’ın Develi Mahallesi kırsalındaki Karadağ mevkiine götürdüğü, burada tabanca ile ateş açarak öldürdüğü, ardından ise cesedi parçalara ayırıp ateşe verdiği ve sonrasında toprağa gömdüğü ortaya çıktı.

Cinayetin 3-4 gün önce işlendiği belirlenirken, gösterilen noktada çıkartılan cesedin kısmen yanmış olduğu tespit edildi.
Öldürülen Fidan Kaya’nın eşindin bir süre önce boşandığı ve sevgilisi olan katil zanlısı Şemsettin Ö. ile yaklaşık 2-3 yıldan beri devam eden bir gönül ilişkisi olduğu iddia edildi.

Genç kadının cesedi gece bulunarak Malatya Adli Tıp Kurumu’na getirilerek birada otopsi çalışmalarına başlandı.Soruşturma devam ediyor.