Malkara’da Ücretsiz Yetiştirme Kursları Başladı

Malkara’da Ücretsiz Yetiştirme Kursları Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaokul ve lise öğrencilerine eğitimi destekleme ve yetiştirme kursları adı altında başlattığı ücretsiz takviye kursları Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde başladı.

- Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaokul ve lise öğrencilerine eğitimi destekleme ve yetiştirme kursları adı altında başlattığı ücretsiz takviye kursları Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde başladı.

MEB tarafından yayınlanan çalışma takvimine göre plan ve hazırlıklarını tamamlayan Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin ve velilerin taleplerini göz önünde bulundurarak Atatürk Ortaokulu'nu kurs merkezi olarak belirledi.

Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve İngilizce branşlarında 20 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen kurstan, 5. sınıflardan 131, 6. sınıflardan 116, 7. sınıflardan 132 ve 8. sınıflardan 67 öğrenci olmak üzere toplam 446 öğrenci ücretsiz olarak faydalanıyor.

Yapılan açıklamada, 2014 - 2015 eğitim-öğretim yılı sonuna kadar devam edecek olan kurslardan Atatürk Ortaokulu öğrencileri dışında, Kültür Ortaokulu, Merkez Ortaokulu, İ. Macar Ortaokulu, Malkara Ortaokulu, Murat Erbay Ortaokulu ile Kozyörük, Hemit, Batkın, Yörük ve Müstecep Ortaokulu öğrencilerinin yararlanacağı, Malkara İlçe Merkezi Nurten Hüsnü Pullukçu Ortaokulu’nda da ücretsiz kursların açıldığı bildirildi.

MALKARA’DA ÜCRETSİZ YETİŞTİRME KURSLARI BAŞLADI

MALKARA’DA ÜCRETSİZ YETİŞTİRME KURSLARI BAŞLADI