Manisa'da skandal iddia !

Manisa'da skandal iddia !

Manisa'da bilboardlardaki Türk bayrağının sökülüp çöpe atıldığı iddia edildi.

Manisa'da Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde bilboardlardaki Türk bayrağı resimlerinin ilçe belediyesi zabıta ekiplerince sökülerek çöpe atıldığı iddia edildi

Şehzadeler Belediye Başkan Yadımcısı Demir: "Şehzadeler Belediyesi'nin böyle bir şey yapması mümkün değildir"
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mercül: "O bilboardlardan bayrakları indirenler kesinlikle Yunusemre Belediyesi personeli değil"

Manisa'da, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde  bilboardlardaki Türk bayrağı resimlerinin ilçe belediyelerinin zabıta ekiplerince  sökülerek çöpe atıldığı iddia edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, son günlerdeki  terör olaylarına tepki göstermek amacıyla şehrin çeşitli noktalarındaki  bilboardlara Türk bayrağı resimleri asıldığı belirtildi.

Açıklamada, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde, ilçe zabıta  ekiplerince bilboardlardaki bayrak resimlerinin sökülerek çöpe atıldığı ileri  sürüldü.

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, gazetecilere  yaptığı açıklamada, iddiaların doğru olmadığını savundu. Şehzadeler  Belediyesi'nce böyle bir şey yapılmasının mümkün olmadığını belirten Demir, "Biz  Manisa'daki tüm bilboardları bayraklarla donattık, ayrıca Manisa merkezde 5 bin  adet Türk bayrağı dağıttık. Şehzadeler Belediyesine ait olan bilboardların  gasbedilmesi için birileri bayrağı kullanmaya çalışıyorlar" diye konuştu.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül ise hiçbir  çalışanlarının bilboardlardan bayrak resimlerini indirmediğini dile getirerek,  şunları kaydetti:

"Kendi sorumluluk sahasındaki bilboardlara bir şey asmıyorlar,  geliyorlar bizim alanımızdaki bilboardlara baskı yapıyorlar. Yollar, parklar,  yeşil alanlar kimin sorumluluğundaysa o yolların çöpünü kim topluyorsa, oradaki  parklara kim bakıyorsa bilboardlar da onundur. Bayrak herkesin hassasiyeti olduğu  için Büyükşehir buradan çalışıyor. Konu ondan kaynaklanıyor.  O bilboardlardan  bayrakları indirenler kesinlikle Yunusemre Belediyesi personeli değil."