Manisaspor-ankara Demirspor Maçı Yas Nedeniyle Ertelendi

Manisaspor-ankara Demirspor Maçı Yas Nedeniyle Ertelendi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 6. haftasında bugün 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Manisaspor ile Ankara Demirspor arasında oynanması gereken maç, Ankara'daki...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 6. haftasında bugün 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Manisaspor ile Ankara Demirspor arasında oynanması gereken maç, Ankara'daki terör saldırısı sonrası ilan edilen 3 günlük yas nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Manisaspor ile Ankara Demirspor arasında bugün oynanması gereken maç, Ankara'daki terör saldırısı sonrası ilan edilen ulusal yas nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlaması gereken mücadeleye kısa bir süre kala hakemler ve TFF temsilcileri, soyunma odasında bekleyen takımlara kararı bildirdi. Federasyonun kararının ardından taraftarlar da erteleme anonsu sonrası stadı boşalttı. TFF'nin resmi internet sitesinden de erteleme kararıyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ankara'ya yaşanan terör saldırısının ardından hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, askerlerimiz ve korucularımız için ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle, Türkiye Futbol Federasyonu 10, 11 ve 12 Ekim'de oynanacak tüm resmi, özel ve amatör müsabakaları ileri bir tarihe ertelemiştir."

Kaynak: İHA