Manisaspor-bucaspor Soyunma Odaları

Manisaspor-bucaspor Soyunma Odaları

MANİSASPOR teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, 5-0'lık galibiyet beklemediklerini söyledi. Haftalardır iyi futbol oynadıklarını belirten Dilaver Mutlu, "Bugün sergilediğimiz futbolun karşılığını aldık. 2-0'dan sonra maç kırıldı. Devre arasına...

MANİSASPOR teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, 5-0'lık galibiyet beklemediklerini söyledi. Haftalardır iyi futbol oynadıklarını belirten Dilaver Mutlu, "Bugün sergilediğimiz futbolun karşılığını aldık. 2-0'dan sonra maç kırıldı. Devre arasına kadar tüm karşılaşmalarımızı kazanmak istiyoruz" dedi. Dilaver Mutlu, kadro dışı kalan Gökhan Sazdağ'ın takıma dönmeyeceğini açıkladı,"Gökhan'ın davranışları takımın kimyasına uymadı. Kendisi de gitmek istedi. Bu saatten sonra Gökhan'la işimiz olmaz" diye konuştu.

KARAFIRTINALAR: "GÖREVİMİN BAŞINDAYIM"

Bucaspor taraftarının 5-0'lık Manisaspor maçının ardından istifaya davet ettiği teknik direktör Sait Karafırtınalar, görevinin başında olduğunu söyledi. Futbolseverlerin haftalardır kendisini protesto ettiğine değinen Sait Karafırtınalar, "Kulübümüz kongre sürecine girdi. Yaklaşık 3 aydır tesislere uğramayan yöneticiler dahi var. Zor şartlarda mücadele ediyoruz" yorumunu yaptı. Manisa karşısında savunma güvenliğini geri plana attıklarını bildiren Sait Karafırtınalar, "Stoperlerimiz Henrique ve Gökhan'ın yokluğu bizim için büyük handikap oldu. Önümüzdeki hafta bu sonucu telafi ederiz" ifadelerini kullandı.