Markete Erdoğan sürprizi

Markete Erdoğan sürprizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün bir markete gidip alışveriş yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kısıklı'da bir markete girip alışveriş yaptı. Erdoğan, daha sonra bir pastaneye girdi, çocuklara pasta ikram etti.

Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Akil İnsanlar Heyeti ile gerçekleştirdiği istişare toplantısına ilişkin, "İktidarların halkın temsilcileriyle bütünleşerek bu süreçleri sürdürmesi faydalıdır" dedi.

Erdoğan, Kısıklı'daki ikametgahından sivil bir araçla, oğlu Bilal  Erdoğan ve torunu Mahinur Albayrak eşliğinde Kısıklı Meydanı'ndaki bir markete  geldi.  Basın mensuplarının Akil İnsanlar Heyeti ile ilgili sorusu  üzerine bir değerlendirme yapan Erdoğan, "İktidarların halkın temsilcileriyle  bütünleşerek bu süreçleri sürdürmesi faydalıdır. Sayın Başbakanın böyle bir  toplantıyı yapmış olması kesinlikle faydadan hali değildir. Hayırlı olsun  diyorum" dedi.  Erdoğan, Akil İnsanlar sürecinin kendi başbakanlığı döneminde  başlatıldığını hatırlattı.
 
Sivil toplum kuruluşlarının, akademisyenlerin, özellikle de toplum  içinden temsilcilerin sürece verdikleri desteğin çok faydasını gördüklerini  anlatan Erdoğan, "Bu sürece onların katılmış olmalarının, destek vermiş  olmalarının o süreçte de çok faydasını gördük, şu anda da faydalı olacaklarına  inanıyorum" ifadelerini kullandı. 
 
Erdoğan, Kısıklı'da oğlu ve torunuyla girdiği markette bir süre  kalarak alışveriş yaptı. Market önünde kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet  eden Erdoğan, yanına gelen çocuklara marketin bitişiğindeki pastaneden de pasta  ikram etti. Erdoğan'ın, pastaneden torunuyla seçtiği bir pastayı da satın aldığı  görüldü. 
 
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Erdoğan, kendisiyle hatıra  fotoğrafı çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi. Erdoğan, fotoğraf çektirmek  için yanına gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti. 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 25 dakika kadar süren market  alışverişi ve vatandaşlarla sohbetin ardından geldiği sivil araçla ikametgahına  döndü.