Marmara Adası’nda 1 Gecede 4 Ev Soyuldu

Marmara Adası’nda 1 Gecede 4 Ev Soyuldu

BALIKESİR’in Marmara Adası Saraylar Mahallesi’nde dün gece 4 eve giren hırsızlar, para ve ziynet eşyalarını çaldı. 5’inci evin kapısını da zorlayan, ancak içinde birilerinin olduğunu anlayınca kaçan hırsızlar aranıyor.Saraylar Mahallesi’nde...

BALIKESİR’in Marmara Adası Saraylar Mahallesi’nde dün gece 4 eve giren hırsızlar, para ve ziynet eşyalarını çaldı. 5’inci evin kapısını da zorlayan, ancak içinde birilerinin olduğunu anlayınca kaçan hırsızlar aranıyor.

Saraylar Mahallesi’nde kimliği belirlenemeyen hırsız veya hırsızlar, dün saat 22.00-23.00 arasında Semih Derdiyok, Barış Sahtiyan, Halil İbo Salmanoğlu ve İbrahim Onar’ın evlerine girerek, para ve ziynet eşyaları çaldı. Murat Kayalı adlı kişinin de kapısını zorlayan hırsızlar içeride birilerinin olduğunu anlayınca kaçtı.

Girdikleri evlerden sadece para ve ziynet eşyası çalan hırsızların yakalanması için polis ve jandarma ekipleri sabaha kadar sokakta hırsızları aradı. Evlerin çevresindeki belediye ait güvenlik kameraları çalışmadığı için görüntü de elde edilemeyen olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI