Marmariste Cadılar Bayramı Kutlamaları Coşkulu Geçti

Marmariste Cadılar Bayramı Kutlamaları Coşkulu Geçti

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, düzenlenen Cadılar Bayramı partisi renkli görüntülere sahne oldu. Marmaris İlçesi'nin oteller bölgesi olarak adlandırılan Uzunyalı Mevkii sahil yürüyüş yolunda bulunan 'Faros Beach' isimli eğlence mekanında,...

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, düzenlenen Cadılar Bayramı partisi renkli görüntülere sahne oldu.

Marmaris İlçesi'nin oteller bölgesi olarak adlandırılan Uzunyalı Mevkii sahil yürüyüş yolunda bulunan 'Faros Beach' isimli eğlence mekanında, bu yıl Cadılar Bayramı (Halloween) partisinin 17'ncisi düzenlendi. Partiye, Cadılar Bayramı'na uygun kıyafetler giyen çoğunluğu İngiliz uyruklu ilçede yaşayan yabancıların oluşturduğu kalabalık davetli grubu katıldı. Tur şirketi rehberlerinin de ilgi gösterdiği parti için mekan ışıkları kabaklar ve kuru kafa figürleriyle donatıldı. Personelin de geceye uygun kostümlerle servis yaptığı partiye çocuklar da katıldı. Birbirinden ilginç kostümlerle masalarda kutlama yapan yabancılar 'güzel günlere' diyerek kadeh kaldırdı.

En iyi kostüm yarışmasında birinci olan iskelet elbiseli 38 yaşındaki İngiliz Deborah Marrey ve dereceye giren kadınlara bazı ödüller verildi. Saat 21.00 de başlayan kutlamalar saat 23.00 de sona erdi.

İşletme Müdürü Hakan Sezek, "İlçemizde yerleşik yaşayan yabancılara yönelik 20 yıldır çeşitli organizasyonlar düzenliyoruz. Bu yıl 17'ncisi düzenlediğimiz Cadılar Bayramı'nda bizleri açıldığımız günden bugüne kadar yalnız bırakmayan dostlarımızla kutlama yaptık" dedi.

FOTOĞRAFLI

MARMARİS'TE CADILAR BAYRAMI KUTLAMALARI COŞKULU GEÇTİ

MARMARİS'TE CADILAR BAYRAMI KUTLAMALARI COŞKULU GEÇTİ

MARMARİS'TE CADILAR BAYRAMI KUTLAMALARI COŞKULU GEÇTİ