Medical Park’ta Akademik Unvanlı Hekim Sayısı Artıyor

Medical Park’ta Akademik Unvanlı Hekim Sayısı Artıyor

Medical Park Hastaneler Grubu’nun güneydeki zinciri olan Medical Park Tarsus Hastanesi, hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.Hizmet verdiği 165 yatak kapasitesiyle Doğu Akdeniz...

Medical Park Hastaneler Grubu’nun güneydeki zinciri olan Medical Park Tarsus Hastanesi, hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Hizmet verdiği 165 yatak kapasitesiyle Doğu Akdeniz bölgesinin en büyük özel hastanesi olan Medical Park Tarsus Hastanesi’nin öncelikleri arasında hekim kadrosunu güçlendirme çalışmaları var. Bünyesine akademik unvanlı hekimler de katan hastane, kaliteli sağlık hizmeti sunumunu hedefliyor.

Medical Park Tarsus Hastanesi’nin kadrosuna eklediği isimlerden biri de alanında deneyim sahibi Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Abdurrahman Tasal. Bölgede şimdiye kadar nadir yapılan özellikli işlemler uygulayacak olan Doç. Dr. Abdurrahman Tasal, hastalara ameliyata gerek kalmaksızın tedavi yöntemlerini kullanacak. Hastalar ameliyata gerek kalmadan daha hızlı sürede iyileşebilecek. Medical Park Tarsus’ta koldan anjiyo da başladı.

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, Medical Park’ın sağlık sektöründe önemli bir marka olduğunu belirterek, "Bu marka gittikçe de güçleniyor. Şu anda 29 hastanemizle hizmet veriyoruz. Grup geneli yatırımlar devam ediyor. Çukurova bölgesinde de Tarsus hastanemiz ile hizmet sunuyoruz. Bölgeye daha iyi sağlık hizmeti sunmak için yoğun tempo çalışıyoruz. En çok önemsediğimiz konular hizmet kalitesini artırmak, marka gücü ve bilinirliği anlatmak. Hekim kadromuzu geliştirme ve genişletmeye yönelik çalışmalarımız var. Çok kısa sürede bünyemize akademik unvanlı hekimler de olmak üzere yeni hekimler kattık. Hekim görüşmelerimiz farklı farklı branşlar için sürüyor" diye konuştu.