- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 13 °C
- İstanbul : 16 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
Mehmet Ali Aydınlar: Fenerbahçe davayı kazansın tazminatını cebimden ödeyeceğim
Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığından istifa eden Mehmet Ali Aydınlar gündemi sarsacak açıklamalar yaptı. Şike skandalı sürecini 32. gün programında Mehmet Ali Birand'a açıklayan Mehmet Ali Aydınlar yaşananları anlattı.
Fenerbahçe'nin mahkeme sürecini değerlendiren Aydınlar, "Fenerbahçe dava sonucunda beraat eder, disiplin kurullarında suçsuz bulunur ve CAS'tan davayı kazanırsa, parayı tahsil etmeleri için Federasyona gitmelerine gerek yok. O durumda 45 milyon Euro'luk tazminatı cebimden ödeyeceğim." dedi.
Fenerbahçe'nin suçlu bulunması durumunda ise harekete geçeceğini vurgulayan Mehmet Ali Aydınlar, "Fenerbahçe'nin uğradığı maddi manevi kayıpların hepsini, bu süreçte bana dönük suçlamalar ve eleştiri yapanlar tarafından karşılanması için Fenerbahçe Genel Kurulu'nu harekete geçireceğim." ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe yönetimine de sert çıkan Aydınlar, "Fenerbahçe yöneticileri kulübü süratle uçuruma götürüyor, bunun vebalini öderler. 100 yıllık kulübe bu çamuru buluştırmışlarsa, Fenerbahçe'nin maddi manevi zararını karşılamaları için dava açacağım." diye konuştu.
CİHAN
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- İsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...
- Bu polis Twitter'ı salladı !
- İzmir'de sapık baba dehşeti
- İsrail'den Türkiye'ye One Minute
- ATM’ye dokunan yanıyor
- "En düşük maaş 1.757 TL olacak"
- Bu sözcükler takibe alınıyor !
- "Survivor’a katıldığım için çok pişmanım"
- Bu karar Türkiye’de bir ilk !
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi











































Bu habere 1 yorum yapıldı.
federasyon başkanıyken olmasa bile fb taraftarı olarak en mantıklı adam.
BeğendimBeğenmedim