- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 13 °C
- İstanbul : 16 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
Mehmet Ali Aydınlar geri dönüyor

7 ay önce TFF Başkanı olan ve şike soruşturmasıyla ilgili gelinen noktada geçtiğimiz hafta istifa ederek görevden ayrılan Mehmet Ali Aydınlar geri dönüyor.
9 KULÜPTEN DESTEK
Aydınlar, 27 Şubat'ta yapılacak Genel Kurul toplantısında başta Galatasaray olmak üzere 9 kulübün desteğiyle federasyon başkanlığına aday olacak.
Kanaltürk'te ekrana gelen Telegol programında Serhat Ulueren'in verdiği bilgiye göre Aydınlar, dün akşam kulüp başkanları ile yaptığı toplantıda başkanlar tarafından ikna edildi.
ÇOK HIRSLI GELİYORUM
Eski Başkan Mehmet Ali Aydınlar, konuyla ilgili kulüp başkanlarına yönelik olarak hatalardan ders çıkardığını ve ekibi değiştireceğini ifade ederken "Çok hırslı bir şekilde geliyorum" dedi.
Serhat Ulueren, Aydınlar'ı başta Galatasaray olmak üzere, Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Orduspor gibi toplam 9 kulübün desteklediğini de sözlerine ekledi.
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- İsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...
- Bu polis Twitter'ı salladı !
- İzmir'de sapık baba dehşeti
- İsrail'den Türkiye'ye One Minute
- ATM’ye dokunan yanıyor
- "En düşük maaş 1.757 TL olacak"
- Bu sözcükler takibe alınıyor !
- "Survivor’a katıldığım için çok pişmanım"
- Bu karar Türkiye’de bir ilk !
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi











































Bu habere 22 yorum yapıldı.
AZİZ BEY SATIN ALMIŞTIR YİNE BAKIN MAHKEMEDEN ÖNCE TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKÜYOR
BeğendimBeğenmedimBU ADAMIN İLK BA FEDERASYON BASKANI OLMASINI İSTEMEYEN AZİZ YILDIRIMDI HATIRLARSAN
BeğendimBeğenmedimŞİMDİİ TEKRAR ADAY OLSUN İSTEYEN KİM ? GS TS ..
YANİ FB BJK İSTEMİYOR
FENERLİ FENERASYON GERİ DÖNÜYOR GÖZÜNÜZ AYDIN.FENERİ KÜME DÜŞÜRMEKTEN KURTARAN BAŞKAN OLARAK TARİHE GEÇECEKTİR.FENER CAMİASIYLA DANIŞIKLI DÖNÜŞÜKLÜ PLANLI BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜLEN İŞLER AYNEN DEVAM EDECEKTİR.FENERLİLER SİZİ AYDINLARDAN BAŞKASI BU SAATTEN SONRA KURTARAMAZ ONA İYİ DAVRANIN İYİ GEÇİNİN SAKINA HİÇ ÜZMEYİN.HAYDİ ŞİMDİ HEP BERABER KÜMEDE KAL FENERBAHÇE DİYELİM.
BeğendimBeğenmedimDeğerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.
BeğendimBeğenmedimbu adam cübbeli hocadan berbat, yine cübbelinin serefi var
BeğendimBeğenmedim