• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.557
  • Dolar
  • 1,7685
  • Euro
  • 2,3310
  • Altın
  • 652,04
  • Ankara : -3 °C
  • İstanbul : 2 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Polise atacağı molotofla kendisi yandı
Bu listede sizin de adınız olabilir
İşte PKK'nın infaz belgeleri
MİT ajanına infaz iddiası
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Mehmet Ali'ye şok haber

Mehmet Ali'ye şok haber
Boşanma arefesindeki Mehmet Ali Erbil'e şok haber..
20 Mart 2010 / 11:08

Mehmet Ali Erbil - Tuğba Erbil çiftinin boşanma davası çok hararetli geçecek. Hafta içinde gazetecilere, “Beni yok sayın. Ben hiç birşey istemiyorum” diyen Tuğba Hanım, eşinin tüm mal varlığına tedbir koydurdu. Mehmet Ali Erbil, eşinden habersiz bir çöp bile satamayacak.

ASTORIA’DAKİ PENTHOSE’U İSTİYOR
Boşanma kararının ardından Mehmet Ali Erbil’ in, eşi ne Bodrum’ da 1.5 milyon liralık yazlık ve Tarabya ’da 4 milyon liralık ev verdiği ancak Tuğba Hanım’ın, iki evin yanı sıra 3 milyon lira para, 37 bin 500 lira nafa ka ve Astoria’ da ki penthouse daireyi istediği öğrenildi.

Geçen akşam ayaküstü karşılaştık Mehmet Ali Erbil ile. Yorgun ve düşünceliydi. 15 yıldır tanıdığım Mehmet Ali Erbil’i ilk kez öyle gördüm. Şahsen üzüldüm. Çünkü çocuğunun annesi Tuğba Erbil’den darbe üstüne darbe yiyor. Ne tuhaf, evlilik sonrası sanki böyle olmalıymış gibi... Neden kimse dostça ayrılamıyor! Ben en çok Tuğba Erbil’in açıklamalarına şaşırıyorum. Hani bu hafta bütün gazetelerde; “Ben hiçbir şey istemiyorum. Beni yok sayın” diyen Tuğba Erbil, bir zamanlar aynı yastığa baş koyduğu adamın her şeyini alıp, kapının önüne koymak istiyor aslında. Boşanma kararı alındıktan sonra, Mehmet Ali Erbil, Bodrum Yalıkavak’daki 1.5 milyonluk yazlığı ve Tarabya’daki 4 milyon değerindeki evi vermiş Tuğba Erbil’e. Ama Tuğba, bu iki evin yanında maddi ve manevi 3 milyon TL, kendisi için aylık 30 bin, oğlu için 7.5 bin TL’lik nafaka ve değeri bir hayli yüksek olan Astoria’daki Penthouse’u da istiyor. Asgari ücretin net 576,57 TL olduğu bir ülkede 7 bin TL’ye ev kiralayan Tuğba Erbil’in lüks düşkünlüğünü bilmeyen yok. Daha önce mütevazı bir hayat yaşayan Tuğba Erbil’in Mehmet Ali Erbil ile evlendikten sonra tek bir alışverişinde 60 bin TL harcadığını biliyorum. Ha bu arada, Mehmet Ali Erbil’in mal varlığına da tedbir koydurmuş Tuğba Erbil. Yani Mehmet Ali, ondan habersiz tek bir mal alıp satamaz veya başkasının üzerine devredemez. Şu anda bindiği arabada bile tedbir var. Ne komik ne komik! Bence, bir oğulları olduğunu unutmamalı ve Mehmet Ali Erbil’in, daha önce boşandığı üç eşine ve iki çocuğunu da hâlâ baktığını hatırlaması lazım Tuğba Erbil’in. Bu dava bitmez. Anne şefkati olan bir kadının bu tarz hırsını anlayamadığım gibi, mal cambazı olmasını hiç ama hiç anlamıyorum.

HT Magazin

Etiketler: kadın, Akşam, Yorum, Hani, Laz, komik
1055
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim