Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim
- IMKB

- 59.332
- Dolar

- 1,7562
- Euro

- 2,3281
- Altın

- 650,62
- Ankara : -8 °C
- İstanbul : 5 °C
- İzmir : 6 °C
- Adana : 7 °C
- Antalya : 7 °C
- Diyarbakır : -1 °C
Mersin'in Tarsus İlçe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, Türkiye ile körfez ülkeleri arasındaki ticaret hacminin sadece 12 milyar dolar seviyesinde olduğuna dikkat çekerek “1,5 trilyon dolarlık pastadan sadece yüzde 1 oranında faydalanıyoru
Meksika'nın batısındaki Jalisco eyaletinde 15 ton metamfetamin ele geçirildiği bildirildi.
MEXİCO CİTY Meksika'nın batısındaki Jalisco eyaletinde 15 ton metamfetamin ele geçirildiği bildirildi.
İzmir'de, bir kişinin ölümü, üç kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kanlı hesaplaşmada gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.
İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtinde, geçen cuma gecesi bir kişinin ölümü ve üç kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı çatışmada gözaltına alınan üç kişi adliyeye sevk edildi.
Zeytinburnu'nda bir depoya düzenlenen operasyonda 145 kilo 400 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. "Hitler Eroini" olarak bilinen ve deniz yoluyla Uzakdoğu ülkelerine sevk edilmek istenen uyuşturucunun eroinden iki kat daha etkili ve tehlikeli olduğu
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, 2011’i rekorlarla tamamlayan ve Orta Vadeli Program (OVP) hedefini aşan ihracatın artış trendinin devam ettiğini belirtti.
ANKARA Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ocak ayı ihracat rakamlarına ilişkin, "Rakamlar gösteriyor ki pazar çeşitlendirmesi ve yeni pazarlara açılım stratejisinin meyvelerini her geçen gün topluyoruz" dedi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof.
İspanya'nın lider Avrupa'nın öncü bilgi teknolojileri şirketi Indra, İtalyan şirketi Enel Green Power ile 5,1 milyon Euro'luk sözleşmeye imza attı.
Türkiye'de 'Beyaz altın' olarak bilinen ve daha çok hediyelik eşya olarak kullanılan lületaşı sektörü, yüzde 18'lik KDV yüzünden zor günler yaşıyor.
Saab'ı Türk markası yapmak için kolalrı sıvayan Türk işadamı "Biz bir adım öndeyiz" dedi.
Foto-Galeriler
YAZARLAR






































