Melikşah Üniversitesi'nde Ödül Töreni Memduh Boydak’ın Katılımıyla Gerçekleşti

Melikşah Üniversitesi'nde Ödül Töreni Memduh Boydak’ın Katılımıyla Gerçekleşti
Güncelleme:

MELİKŞAH Üniversitesi 2014- 2015 eğitim yılı güz ve bahar yarıyılı değerlendirme anketi sonuçlarına göre akademisyenlere ödüllerin verildiği "Eğitimde...

MELİKŞAH Üniversitesi 2014- 2015 eğitim yılı güz ve bahar yarıyılı değerlendirme anketi sonuçlarına göre akademisyenlere ödüllerin verildiği "Eğitimde Başarı Sertifikası" töreni, mütevelli heyet başkanı Memduh Boydak ve akademisyenler ile idari kadronun katılımıyla yapıldı.

Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak yaptığı açılış konuşmasında şöyle dedi:

"Bildiğiniz gibi 2015- 2016 öğretim yılı, aynı zamanda üniversitemizin kuruluşunun 7'inci yılı. Bu 7 yılda, Melikşah Üniversitesi birçok başarılara imza attı. Bu sene üniversitemiz öğrencilerden büyük bir ilgi görerek yüzde 100 doluluk oranına ulaşmıştır. Her yıl yayınlanan En Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi'nde de devlet üniversiteleri arasında 34, vakıf üniversiteleri arasında 10'uncu sırada yer aldı. Aynı zamanda tercih edilme oranı ile de vakıf üniversiteleri arasında ilk 5'e girerek bizlere büyük bir onur ve gurur kaynağı olmuştur. Buradan bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Kayserili hayırseverlerin desteği ile kurulan üniversitemizden bizlerin ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen işadamlarının beklentileri doğrultusunda üniversitemiz başarılarını artırarak devam ettirmektedir."

Törende Melikşah Üniversitesi 2014- 2015 eğitim yılı güz ve bahar yarıyılı değerlendirme anketi sonuçlarına göre akademisyenlere ödülleri Melikşah Üniversitesi mütevelli heyeti üyeleri tarafından verildi.

Kaynak: Doğan Haber Ajansı