Memur-sen’den Sudak’a Ziyaret

Memur-sen’den Sudak’a Ziyaret

Manisa Memur Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz hafta görevine başlayan Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret için teşekkür eden İbrahim Sudak STK’ları çok

- Manisa Memur Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz hafta görevine başlayan Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret için teşekkür eden İbrahim Sudak STK’ları çok önemsediğini belirterek, “Manisa’nın tüm dinamikleri ile bir ekip halinde çalışacağız” dedi.

Geçtiğimiz hafta görevine başlayan Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak Memur Sen Manisa İl Yönetimini ağırladı.

Memur Sen il Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, “Öteden beri gerek kişiliğiyle, insan ilişkileriyle gerek yaptığı kültürel faaliyetler, mesleki liyakatiyle, gerek temsil noktasında bulunduğu makamın gereğini bilfiil yerine getirmekle gayet yakından tanıdığımız Manisa’mızın eğitim camiasının, kültür camiasının yerel yönetimlerin yakından tanıdığı İbrahim Sudak’ın İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atanması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretine geldik. Allah hayırlı etsin. Memur Sen olarak her zaman yanınızda olacağız Yapacağınız hizmetlere katma değer sağlamaya hazırız. Sosyal kültürel çalışmalarla artık biz sendika olarak sadece ücret sendikacılığı değil akademik, hizmet ve sosyal sendikacılığı ön plana çıkarmış bir sendikayız. Gerek kültürel gerek sosyal faaliyetlerde Manisa’ya katkı sağlayacak her türlü faaliyette yanınızda olacağız destek olacağız ve her zaman milletimize ve şehrimize hizmet edeceğiz” diyerek Sudak’a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ise, “Ötesinden beri mensubu bulunduğum bir ailenin fertlerini burada misafir etmekten mutluluk duyuyorum. Kendimi bu ailenin dışında değil de bir çocuğu gibi görüyorum. Öncesinde de Manisa’ya hizmet ediyordum ama daha farklı bir durumda tekrar hizmet, hizmetkar olmak için elimden geleni yapma gayreti içinde olacağım. Bu anlamda sivil topum kuruluşları önemli. Memur Sen de bunlardan biri. Bize yol gösterecekler, elimizden tutacaklar ağabeylik yapacaklar. İnsan tek başına ben yaparım ben bunu yaptım dediği zaman hataya düşer. Rabbim bizi böyle hatalar yapmaktan korusun. Bu anlamda elbirliğiyle elele vererek sizlerin mihmandarlığında Manisa’nın yetiştirdiği diğer büyüklerimiz, ağabeylerimiz ve sivil toplum kuruluşlarında da öncülüğünde Manisa’mıza neler yapabileceğiz bunları görüşüp hep birlikte güzel işler gerçekleştireceğiz. Rabbim mahcup etmesin” dedi.

BU BİR BAYRAK YARIŞI

“Bu bir bayrak yarışı” diyerek konuşmasına devam eden Sudak, “Belki 3-5 sene sonra bir başka arkadaşımıza bu bayrak temsil edilecek. Biz bu sürede Hakka riayet ederek, buradaki güzellikleri gözeterek sadece fert olarak değil bir ekip olarak güzel işler yapacağız bu arada basın mensubu arkadaşlarımızda bize yol gösterecekler” şeklinde konuştu.

Henüz bir haftadır görevde olduğunu hatırlatan Sudak, “Hızlı bir şekilde iç dinamikleri nasıl harekete geçiririz onla alakalı çalışanlarımızla toplantılar yapıp onları değerlendiriyoruz. İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren bayram öncesi olabilir bayram sonrası da olabilir sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceğiz. Manisa bu anlamda önemli. Bu dinamikleri harekete geçirmek için mutlaka ekip çalışması olması lazım. İnsanlar çok önemli işler yapmış olabilir, fert olarak kişilik olarak çok önemli konulara katkı sağlamış olabilir ama ekip olmadan bu işler yürümüyor. Bu anlamda Manisa’nın tüm dinamikleri ile ekip halinde çalışacağız. Güzel projeler yapılmış olabilir biz de bu hizmetlere projelere katkılar sağlayacağız. Devamını getirmiş olacağız” dedi.

Bir gazetecinin ‘Gördüğünüz eksiklikler neler’ sorusuna ise Sudak şöyle cevap verdi: “Eksikliklerden ziyade yapılanların tespitiyle işe başladık. Yapılanları gördükten sonra eksikliklerin tespitini yapacağız. Burada şu eksik bu eksik dersek yanlış yapmış oluruz. Çok güzellikler var. Bunlardan faaliyete geçen var geçmeyen var. Mesela aşağıda bir tanıtım merkezi yapılmış çok güzel ama açılmasıyla ilgili bir süre geçmiş onu hemen faaliyete geçirmek için çalışma yapacağız.”