Merinos Spor Yıldız Kız Voleybol Takımı, Yarı Finale Yükseldi.

Merinos Spor Yıldız Kız Voleybol Takımı, Yarı Finale Yükseldi.

Merinos Spor Yıldız Kız Voleybol Takımı Hatay’da yapılan maçlarda rakiplerinin tamamını 3-0 yenerek namağlup unvanı ile yarı finale katılma hakkı kazandı.

- Merinos Spor Yıldız Kız Voleybol Takımı Hatay’da yapılan maçlarda rakiplerinin tamamını 3-0 yenerek namağlup unvanı ile yarı finale katılma hakkı kazandı.

Merinos Spor 3. Lig D gurubunda şampiyon olan bayan voleybol takımının arkasından Yıldız Kız Voleybol Takımı da namağlup unvanıyla gurup şampiyonu oldu ve yarı finale katılmaya hak kazandı.

Hatay’da yapılan gurup maçlarında Hatay, Osmaniye, Kilis ve Adıyaman takımlarını hepsini 3-0 net sonuçla yenen Yıldız Kız Voleybol takımı gurup şampiyonu oldu. Merinos Yıldız Kız Voleybol takımını yarı finalde Gaziantep’i temsil edecek.

Merinos Spor Kulübü Başkanı Abdurrahman Yavuz, Gaziantep’in adını şerefle temsil edeceklerini ifade ederek şöyle dedi, “Merinos Spor olarak bayan voleybolunda ciddi çalışmalar yapmaktayız. Bu sezon bayanlarda 3. Lig D gurubunda şampiyon olduk ve Gaziantep’in adını altın harflerle yazdırdık. Şimdi Yıldız Kız Voleybol takımımız gurupta şampiyon oldu ve yarı finale yükseldi. Hedefimiz final oynamak ve şampiyon olarak dönmektir. Yıldız Kız Voleybol Takımımız aynı zamanda 3. Ligde mücadele eden takımımızın alt yapısını oluşturmaktadır. Bu nedenle minik ve yıldız takımlarımıza aynı önem gösteriyoruz. Şu ana kadar sporcularımızın çoğunluğu alt yapıdan yetişmiş ve as takımda görev almıştır. Bundan sonrada alt yapıya önem vermeye devam edeceğiz. Yıldız Kız takımımızın şampiyon olacağına inanıyorum”