Merkez Parti Eskişehir İl Teşkilatı Açıldı

Merkez Parti Eskişehir İl Teşkilatı Açıldı

Merkez Parti Eskişehir İl Başkanlığının açılışı törenine katılan Genel Başkan Prof. Dr. Abdürrahim Karslı, “Eskişehir teşkilatımızı açtığımız için mutluyuz” dedi.

- Merkez Parti Eskişehir İl Başkanlığının açılışı törenine katılan Genel Başkan Prof. Dr. Abdürrahim Karslı, “Eskişehir teşkilatımızı açtığımız için mutluyuz” dedi.

Merkez Parti Eskişehir İl Başkanlığı İstiklal mahallesi Yalaman sokak üzerindeki binada yapılan tören sonrasında açıldı. Törene, Merkez Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Abdürrahim Karslının yanın sıra çok sayıda partili katıldı. Açılışta konuşan Genel Başkan Karslı, Eskişehir’de il teşkilatını açtıkları için mutlu olduklarını söyledi. Eskişehir İl Teşkilatı açılışına gösterilen yoğun katılımdan memnun olduğunu belirten Karslı, gündeme dair ise şunları söyledi:

“Biz mecliste bulunan bir parti değiliz. Ama her birine yalvardık. Tezkerenin çıkmamasını istedik. Özellikle Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) milletvekillerine mektup gönderdik. Dedik ki, bu tezkereye hiç olmazsa siz evet demeyin. Türkiye kimin gelip geçtiği olmayan bir şekle çevrilecek. Şuanda Türkiye’de kaç tane mülteci, sığınmacı olduğunu bilmiyoruz. Merkez Parti olarak biz bu rezillikleri daha fazla yaşamak istemiyoruz.”

MERKEZ PARTİ ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI AÇILDI

MERKEZ PARTİ ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI AÇILDI

MERKEZ PARTİ ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI AÇILDI