Merkez Parti Genel Başkanı Karslı: Bunlar Mafya

Merkez Parti Genel Başkanı Karslı: Bunlar Mafya

MERKEZ Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı Eskişehir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hükümet ve muhalefeti hedef aldı. Karsılı yaptığı konuşmada, "Mafyanın iki tane özelliği vardır. Bir hukuk tanımamazlık bir de racon kesmek....

MERKEZ Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı Eskişehir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hükümet ve muhalefeti hedef aldı. Karsılı yaptığı konuşmada, "Mafyanın iki tane özelliği vardır. Bir hukuk tanımamazlık bir de racon kesmek. Bence bunlar mafya. Ya akıllarını yitirmişler vicdanları yok ya da bunlar mafya düzeni ile çalışıyorlar. Hukuk tanımıyorlar, racon kesiyorlar sadece; 'Biz böyle yaptık' diye. Üç gün önce 'PKK, PYD aynıdır' diyen bir insan sonra PYD'ye yardım etmek için Peşmerge güçlerinin Türkiye'den geçmesine sebep oluyor, yardımcı oluyor" dedi.

Eskişehir'de partisinin il binasının açılışına katılan Abdurrahim Karslı, Merkez Parti'yi ülkenin dertlerine çare olmak için kurduklarını belirterek, "Türkiye'nin dertleri saymakla bitmez. Cumhuriyeti kutlarken birçok sıkıntımız vardı. Daha da garibi daha önce hiçbir zaman olmamış bir şey, topraklarımızda Peşmerge'nin törenle geçişi vardı. Böyle bir günde bayramımızı kutladık. Türk toprakları kuruldu kurulalı yabancı askerler ayak basmamıştı. Ama 12 yıllık AKP iktidarında cumhuriyeti kutlarken Peşmerge geçişi vardı törenle. Bizim askerimizin arkasından kafasına kahpece kurşun sıkılarak şehit edilirken hemen hemen Güneydoğu'nun tamamında PKK'ya, PYD'ye yardım etmek için Türk topraklarından geçenlere sevgi gösterileri vardı" diye konuştu.

Merkez Parti'nin diğer siyasi partilerden farklı olduğunu söyleyen Abdurrahim Karslı konuşmasında isim vermeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, hükümeti ve muhalefeti eleştirdi. Karslı şunları kaydetti:

"Merkez Parti ne etnik milliyetçiliği alet ediyor, ne dini alet ediyor, ne de siyasette kendi menfaatini güdüyor. Merkez Parti Türkiye'deki ahlaksızlıkların ortadan kaldırılması için bir vicdan hareketidir. Susmuş vicdanların yeniden harekete geçmesi için Türk-Kürt demiyoruz. Bu memlekette yaşayan vicdanı olan insaf sahibi kim varsa ona yalvarıyoruz. Bu memleket kolay kolay kurulmadı. Bu memleket kolay kolay kurtarılmadı. Bizim bir tarihimiz var, bizim bir geçmişimiz var. Bizim bir haysiyetimiz var, bizim bir namus ve şerefimiz var. Güneydoğu'da namus ve şerefimiz başkalarına teslim edilmiş. Böyle iken, Ankara'da birileri var. Yeni bir saray yaptırmış kendine. Bence affınıza sığınarak söylüyorum ruh hastası. Veya, gerçekten ruh hastalığı yoksa eğer gerçekten akıl melekeleri yerindeyse, mafyanın iki tane özelliği vardır. Bir hukuk tanımamazlık bir de racon kesmek. Bence bunlar mafya. Ya akıllarını yitirmişler vicdanları yok ya da bunlar mafya düzeni ile çalışıyorlar. Hukuk tanımıyorlar, racon kesiyorlar sadece; 'Biz böyle yaptık' diye. Üç gün önce 'PKK, PYD aynıdır' diyen bir insan sonra PYD'ye yardım etmek için Peşmerge güçlerinin Türkiye'den geçmesine sebep oluyor, yardımcı oluyor. Tabi sırf iktidar değil. Bizim bir de yıllardan beri milliyetçiliği kimseye bırakmayan bir partimiz var MHP, bu tezkereye de 'evet' diyen. Onların da dönüp 'Biz ne halt ettik' affedersiniz, demeleri lazım. İktidardakiler ile muhalefettekiler her bir şeyi birlikte yapıyorlar. Bu tezkereyi de beraber çıkarttılar. Türkiye'de şu anda kaç milyon yabancının olduğunu bilmiyoruz, hangi örgütlerin Türkiye'de olduğunu da bilmiyoruz, hangi şer şebekelerinin Türkiye'de olduğunu bilmiyoruz. Tüm bunlara rağmen MHP tezkereye 'evet' dedi. Çünkü iktidar ne zaman bir sıkıntıya düşse muhalefetten ya CHP ya MHP mutlaka bir can simidi mutlaka gösteriyor ve onun yanında duruyor."

FOTOĞRAFLI

MERKEZ PARTİ GENEL BAŞKANI KARSLI: BUNLAR MAFYA

MERKEZ PARTİ GENEL BAŞKANI KARSLI: BUNLAR MAFYA

MERKEZ PARTİ GENEL BAŞKANI KARSLI: BUNLAR MAFYA