Mersin Barosu’nda Alpay Antmen Yeniden Seçildi

Mersin Barosu’nda Alpay Antmen Yeniden Seçildi

Mersin Barosu Başkanlığına Alpay Antmen yeniden seçildi. Hafta sonunda yapılan ve üç adayın yarıştığı seçimlerde, 500 oy alan mevcut başkan Antmen, güven tazeledi.

- Mersin Barosu Başkanlığına Alpay Antmen yeniden seçildi. Hafta sonunda yapılan ve üç adayın yarıştığı seçimlerde, 500 oy alan mevcut başkan Antmen, güven tazeledi.

Mersin Barosu 2014-2016 dönemi Genel Kurulu hafta sonunda yapıldı. Baro Gökdelen Hizmet Birimi’nde iki gün süren genel kurulun seçimleri dün gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını avukat Halit Akın’ın yaptığı genel kurula avukatlar yoğun ilgi gösterirken, bin 548 avukatın kayıtlı olduğu Mersin Barosu’nda, mevcut Başkan Alpay Antmen ile Kerem Muradi ve Ali Er başkanlık için yarıştı. Yapılan seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre, oyların 500’ünü Alpay Antmen alarak yeniden başkan seçildi. Diğer adaylardan Kerem Muradi 419 oy alırken, Ali Er 375 oyda kaldı.

Seçimlerin ardından teşekkür konuşması yapan Antmen, Mersin Barosu’nun tarihi günlerinden birini yaşadığını söyledi. Antmen, “Mersin Barosu bu seçimlerden hizmet çıtasını daha da yükseltmek azim ve kararlılığı ile çıkmıştır. Seçimi dostluk, kardeşlik ile tamamladık. Bu seçimler tüm üyelerimizi birbirine daha çok kaynaştıracak ve yarından itibaren mesleğimiz, meslektaşlarız, kentimiz ve ülkemiz için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” dedi.

MERSİN BAROSU’NDA ALPAY ANTMEN YENİDEN SEÇİLDİ

MERSİN BAROSU’NDA ALPAY ANTMEN YENİDEN SEÇİLDİ