Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Bayramlaşma

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Bayramlaşma

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanvekili Özgür Sanal, Büyükşehir Belediyesi hizmet binası, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü ve Makine İkmal’de görev yapan personeli ziyaret Kurban Bayramı’nı kutladı.

- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanvekili Özgür Sanal, Büyükşehir Belediyesi hizmet binası, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü ve Makine İkmal’de görev yapan personeli ziyaret Kurban Bayramı’nı kutladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu ile daire başkanları ve müdürlerin de katıldığı bayramlaşma törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın şehir dışında olması nedeniyle katılamadığını belirten Başkanvekili Sanal, personelle tek tek bayramlaştı. Personelle sohbet eden Sanal, göreve geldikleri 6 aylık süreç içerisinde, halkın özlemini çektiği bir Mersin oluşturmak için ekip olarak gece gündüz çalıştıklarını dile getirerek, “Önümüzdeki 5 yılda inşallah Mersin’de eksik olan birçok hizmet gerçekleşmiş, taşlar yerine oturmuş olacak. Değişim için halkımızdan biraz daha sabır bekliyoruz. Kent genelinde halkımızın taleplerini de değerlendirerek bayram hazırlıklarımızı tamamladık” dedi.

Bayramların önemine vurgu yapan Sanal, “Uzakları yakın ederek, insanları bir araya getiren kutsal günlerdir bayramlar. Tüm Mersin halkının ve belediyemiz bünyesinde çalışan personelimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, birlikte nice bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.