Mersinde Bisiklet Festivali

Mersinde Bisiklet Festivali

MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde, kültürel değerlerin tanıtılması ve Caretta Caretta kaplumbağaları için farkındalığı artırarak kentin marka değerini yükseltme amacıyla düzenlenen 'Mersin Caretta Bisiklet Festivali' renkli görüntülerle...

MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde, kültürel değerlerin tanıtılması ve Caretta Caretta kaplumbağaları için farkındalığı artırarak kentin marka değerini yükseltme amacıyla düzenlenen 'Mersin Caretta Bisiklet Festivali' renkli görüntülerle başladı.

24-26 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 'Mersin Bisiklet Festivali' nedeni ile 8 kentten gelen 120 bisikletçi Tarsus İlçesi’nde bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi, Mersin Bisikletli Gezginler Derneği’nin işbirliğiyle ve Mersin Üniversitesi, ilçe belediyeleri ile bazı özel kuruluşların katkılarıyla düzenlenen festivalde sporcular birinci gün Erdemli İlçesi’nde, ikinci gün Silifke İlçesi’nde konaklayacak.

Mersin Bisikletli Gezginler Derneği Başkanı Ahmet Salih Özener, bisiklet kültürünün yaygınlaşması ile festival düzenlediklerini dile getirerek katkıdan dolayı Tarsus Belediyesi'ne teşekkür etti.

FOTOĞRAF

MERSİN'DE BİSİKLET FESTİVALİ

MERSİN'DE BİSİKLET FESTİVALİ