Meryem Uzerli ikinci kez hastalanabilir

Meryem Uzerli ikinci kez hastalanabilir

Meryem Uzerli'nin reyting kaygısından dolayı yeni dizisine bir türlü başlayamadığı iddia edildi.

Mer­yem Uzer­li­’nin yaz ay­la­rın­dan be­ri ko­nu­şu­lan ye­ni di­zi­si­nin şu­bat ayın­da ek­ran­la­ra gel­me­si bek­le­ni­yor­du. An­cak se­nar­yo­su be­ğe­nil­me­yen ve sü­rek­li de­ğiş­ti­ri­len di­zi­nin çe­kim­le­ri­nin şu­bat­ta baş­la­ya­ca­ğı du­yu­rul­du. An­cak ya­pım­cı­lar ve ka­nal se­nar­yo­yu bir tür­lü be­ğen­me­yin­ce di­zi­nin ey­lül ayı­na er­te­len­di­ği or­ta­ya çık­tı. Bu du­rum, geç­ti­ği­miz ay kı­zı La­ra­’y­la bir­lik­te İs­tan­bu­l’­a ge­len ve ev tu­tan Mer­yem Uzer­li­’nin mo­ra­li­ni boz­du.

Bü­yük pro­dük­si­yon­lu di­zi­le­rin bek­le­nen rey­tin­gi ala­ma­ma­sı ve art ar­da ya­yın­dan kalk­ma­sı ün­lü oyun­cu­nun kor­ku­lu rü­ya­sı ol­du.

Yak­la­şık 6 ay­dır ko­nu­şu­lan di­zi­nin iz­le­yi­ci­de bek­len­ti­yi art­ır­dı­ğı­nı dü­şü­nen Meryem Uzer­li­’nin ya­kın çev­re­si­ne “Bek­len­ti çok art­tı. İyi iş­ler rey­ting al­ma­ma­ya baş­la­dı, ya bi­zim di­zi de tut­maz­sa­” di­ye dert yan­dı­ğı öğ­re­nil­di.

Meryem Uzerli’nin eylülde başlayacak dizisinde Murat Yıldırım ile rol alacağı konuşuluyor. Dizide iki gencin imkansız aşk anlatılacak.