Meryem Uzerli, Ozan Güven aşkının perde arkası

Meryem Uzerli, Ozan Güven aşkının perde arkası

Meryem Uzerli, zor günlerini Ozan Güven'le atlatmış...

Tükenmişlik Sendromu'ndan kurtulan Meryem Uzerli, zor günlerinde kendisine destek olan rol arkadaşı Ozan Güven'le 1 buçuk aydır aşk yaşadığı ortaya çıktı.

'Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, gönlünü aynı dizide 'Rüstem Paşa' olarak karşımıza çıkan Ozan Güven'e kaptırdı. İkilinin, dizi setinde başlayan arkadaşlıkları Meryem Uzerli'nin Türkiye'ye gelmesiyle aşka dönüştü.

Çiftin yakın çevresine göre; güzel oyuncunun yakalandığı 'Tükenmişlik Sendromu'ndan çıkmasında da Ozan Güven'in payı büyük...

Meryem Uzerli'yi Almanya'ya gittikten sonra da sık sık arayan Güven, dostluğuyla güzel oyuncunun kalbini kazandı. Uzerli'nin Berlin'de olduğu dönem sürekli telefonda görüşen ikili arasındaki aşk kıvılcımı, güzel oyuncunun yaklaşık 1 buçuk ay önce bir davet için Türkiye'ye geldiği sırada yandı.

Meryem Uzerli, Ozan Güven aşkının perde arkası - Resim : 1

İLAN-I AŞK ETTİ

Davet boyunca da sürekli sohbet eden Meryem Uzerli ile Ozan Güven arasındaki samimiyeti, herkes arkadaşlık sandı. Ancak ikili arasındaki ateş, çoktan bacayı sarmıştı. Davetin ardından Almanya'ya geri dönen Uzerli'den 1 gün sonra da Güven'in Berlin'e uçtuğu öğrenildi. Oyuncu çift arasındaki aşk ise Meryem Uzerli'nin geçtiğimiz gün yeniden Türkiye'ye gelmesiyle ortaya çıktı. Birkaç gündür Ozan Güven ile kalan Alman oyuncu, aşkını da instgram'daki fotoğraflarla ilan etti. Bu arada Uzerli, İstanbul tatilinde sık sık Cem Yılmaz ve Ayşe Hatun Önal çiftiyle de bir araya geldi.