Metin Feyzioğluna Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü

Metin Feyzioğluna Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü

EĞİTİM- İş Antalya Şubesi'nce bu yıl 6'ncısı düzenlenecek Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu'na verilecek.Eğitim- İş Antalya Şubesi'nin 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında,...

EĞİTİM- İş Antalya Şubesi'nce bu yıl 6'ncısı düzenlenecek Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu'na verilecek.

Eğitim- İş Antalya Şubesi'nin 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan ve Cumhuriyet değerlerinin geliştirilmesinde ve korunmasında halka önderlik eden isimlere verilen Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü'ne, bu yıl TBB Başkanı Metin Feyzioğlu layık görüldü. İlki Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı CHP'li Mustafa Akaydın'a verilen Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü, bugüne kadar 'Çılgın Türkler', 'Diriliş' gibi kitapların da yazarı merhum Turgut Özakman, sanatçı Müjdat Gezen, gazeteci-yazar Yılmaz Özdil ve CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'e verildi.

Ödülün Eğitim İş Antalya Şubesi yönetim kurulu ve üyelerinin kararıyla verildiğini belirten Antalya Şube Başkanı Mehmet Balık, Cumhuriyet değerlerini koruma ve geliştirmeye, halkın güvencesi olan adalet ve yargıya sahip çıkan açıklamaları ve gösterdiği mücadelesiyle halka örnek davranışlar sergilediğinden dolayı bu yıl ödülü Metin Feyzioğlu'na vermeyi kararlaştırdıklarını söyledi.

Ödül, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Muratpaşa Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenecek törenle TBB Başkanı Feyzioğlu'na verilecek.