Metrobüste şırıngalı hemşire dehşeti

Metrobüste şırıngalı hemşire dehşeti

İstanbul'da toplu taşımada en çok tercih edilen Metrobüs'te inanılmaz bir olay yaşandı.

İstanbul ulaşımının can damarı olan metrobüs hattı, bugüne kadar birbirinden ilginç olaylara şahitlik etti.

Metrobüste S.H. isimli hemşire kadının şırıngalı saldırısına uğrayan Ercan Paksoy, “Oturur oturmaz beni itelemeye başladı. Sonra ben bacağımda bir ağrı hissettim. Döndüm ki enjektör ucunu benim bacağıma batırmış. Neden batırdın bana ben ne yaptım diye bağırdım. Hiç cevap vermedi” sözleriyle o anları anlattı. İğnenin incelenmek üzere Adli Tıp'a gönderildiğini söyleyen Paksoy, "Sonuçların 6 ay sonra geleceğini söylediler. Enjektörü görünce benim aklıma direk AIDS hastalığı geldi. Bana AIDS mi bulaştırmaya çalışıyor acaba diye düşündüm" diye konuştu.

İstanbul Mecidiyeköy'de geçtiğimiz günlerde metrobüse binen Ercan Paksoy iddiaya göre, hemşire olduğunu söyleyen S.H. isimli kadının şırıngalı saldırısına uğradı. Ercan Paksoy yaşadıklarını şöyle anlattı:

 

METROBÜSTEKİ POLİS MÜDAHALE ETTİ

“Mecidiyeköy'den metrobüse bindim. Avcılar'da bir arkadaşımın yanına gidiyordum. Sabah saatleri saat 10.00 civarıydı. Birkaç durak sonra bir bayan geldi ben en ön koltukta oturuyordum. 'Oturabilir miyim?' dedi. Buyurun oturun dedim. Ben cam kenarına doğru biraz daha kaydım. Oturur oturmaz beni itelemeye başladı. Ben de bir psikolojik sorunu vardır bana bir şey olmasın diye biraz daha diğer tarafa döndüm. Sonra ben bacağımda bir ağrı hissettim. Döndüm ki enjektör ucunu benim bacağıma batırmış. Sonra hemen kapadı. Kapatınca ben elinden kaptım. Bağırdım neden batırdın bana ben ne yaptım diye bağırdım. Hiç cevap vermedi. Sadece öyle durdU". Enjektörü gören birkaç kadının 'polis çağırın' diye bağırdığını belirten Paksoy şöyle devam etti:O sırada içeride birisi ben polisim sakin olun kardeşim dedi. O sırada Edirnekapı durağındaydık. İnin dedi bak burada polis memuru arkadaşlar var dedi. 'Güvenliğin önünde rutin kontrol yapıyorlar' dedi. Biz onların yanına geçtik ben durumu anlattım.”

'AIDS BULAŞTIRMASINDAN KORKTUM'

Ercan Paksoy sözlerine, “Gayet rahat ve soğuk kanlıydı. Ben hemşireyim dedi. Daha sonra beraber karakola gittik. Enjektörü görünce benim aklıma direk AIDS hastalığı geldi. Bana AIDS mi bulaştırmaya çalışıyor acaba diye düşündüm. Karakola gittiğimizde beni direk hastaneye gönderdiler. Enjektör kullanılmamış ama belki önce başkasına batırıp sana sana batırılmıştır dedi doktorlar. İğne incelenmek üzere adli tıpa gitti. Sonuçların 6 ay sonra geleceğini söylediler” ifadelerini kullandı. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

İHA