Microsoft, Windows 10'u erken yayınladı

Microsoft, Windows 10'u erken yayınladı
Güncelleme:

Microsoft'un en yeni işletim sistemi Windows 10, sunuculara binecek yükü azaltmak adına sabahtan yayına verildi.

Yazılım devi Microsoft'un Windows 8.1'in ardından uzun bir süredir üzerinde çalıştığı ve son şeklini bu sabah verdiği Windows 10 işletim sistemi yayınlandı.

WINDOWS 10'U KİMLER YÜKLEYEBİLECEK

Windows 10'u, halihazırda Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 işletim sistemlerini kullanan herkes bilgisayarına indirebilecek.

WINDOWS 10 NASIL İNDİRİLİR ?

Windows 10 güncellemesini indirmek için masaüstü saatinin bulunduğu bölüme bakın. Orada göreceğiniz Windows logosu Windows 10 güncelleştirmesinin yayınlandığını simgeliyor. Tıkladığınızda Windows 10 ibaresini gördüğünüzde güncellemeyi bu şekilde yapabilirsiniz.

Bunun dışında Denetim Masası>Windows Update bölümüne girerek de manuel olarak güncellemeyi yapabilmek münmkün.

WINDOWS 10'U İNDİREMİYORUM

Windows 10 bu sabah saatlerinde indirilmeye sunuldu; ancak kademeli olarak dünyaya açılacağından herkes aynı anda Windows 10'u indiremeyecek. O yüzden eğer şu an Windows 10 güncellemesini göremediyseniz, ilerleyen saatlerde şansınızı bir daha deneyin.

WINDOWS 10 İLE GELEN 10 ÖZELLİK

3 GB YER KAPLIYOR

Windows 10 güncelleştirmesi için sabit diskinizden 3 GB'ı aşkın bir alanı feda etmek durumundasınız. Eğer sabit diskinizde yeterli alan yoksa şimdiden temizlik operasyonuna başlamanızda fayda var.
 

Microsoft, sunuculara binecek yükü azaltmak adına kullanıcıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde Windows 10’u indirebilmesi için, gerekli dosyaları Windows Update aracılığıyla göndermeye ve yüklemeye daha erken başladı.

Bu nedenle Windows 10 güncellemesi $windows.~BT adında oluşan yeni klasöre yükleniyor.