Midyat’ta trafik kazası: 1 ölü, 3ü ağır 6 yaralı

Midyat’ta trafik kazası: 1 ölü, 3ü ağır 6 yaralı

Mardin’in Midyat ilçesine bağlı Bardakçı Mahallesi ile Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Arıca köyü arasında meydana gelen trafik kazasında aynı aileden bir kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Yaralılardan üçünün durumunun ağır olduğu...

Mardin’in Midyat ilçesine bağlı Bardakçı Mahallesi ile Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Arıca köyü arasında meydana gelen trafik kazasında aynı aileden bir kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Yaralılardan üçünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

Arıca köyü istikametinden Midyat istikametine gelmekte olan Abdulselam Öner (34) idaresindeki 34 AH 1895 plakalı araç, bilinmeyen bir nedenden dolayı yoldan çıktı. Şarampole yuvarlandıktan sonra takla atan araçtan savrulan Öner ailesinin 7 yaşındaki kızı Firdevs Öner kaza yerinde can verdi.

Kaza yerine giden 112 Acil Servisi ambulansıyla Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alındı. Yaralılardan Abdulselam Öner, Muhlise Öner (33) ve Muhammed Tahir Öner'in (1) durumu ciddiyetini koruyor. Diğer yaralılardan Şeyma (5), Hira (6) ve Feride'nin (3) hastanedeki tedavileri sürüyor.

Araç sürücüsü Abdulselam Öner’in Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in köyü olan Arıca’da köy imamı olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. CİHAN