Miller Oto’dan Avantajlı Kampanya

Miller Oto’dan Avantajlı Kampanya

Çanakkale Fiat Ana bayii Miller Oto, Ekim ayı sonuna kadar ticari araç alımlarında hem fiyat hem de kredi desteği veriyor.

- Çanakkale Fiat Ana bayii Miller Oto, Ekim ayı sonuna kadar ticari araç alımlarında hem fiyat hem de kredi desteği veriyor.

Miller Oto Satış ve Pazarlama Müdürü Filiz Biçen, Miller Oto’nun fiyat avantajı ile ‘FIAT’SIZ kalma’ sloganıyla başlatılan Ekim ayında ‘Herkese bir FIAT’ kampanyası hakkında bilgi verdi. Esnaf ve KOBİ’lerin Ticari araç alımlarında K2 Yetki Belgesinin hediye edildiğini belirten Biçen, “Ticari araç alımlarında 20 bin TL 20 ay yüzde 0 faizli kredi imkanı sunuyoruz. Ayrıca ikinci el araçları, değerinden 1.500 TL fazlasıyla takasa alıyoruz. Bunun yanında 3 bin 250 TL’ye varan indirimler de sunuluyor. Ticari araç alan işletmelere, K2 Belgesini de biz hediye ediyoruz” dedi.

Biçen, “Ticari hayatın vazgeçilmezleri Yeni Fiorino’ya 34 bin 460 TL, Yeni Doblo’ya ise 40 bin 010 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak için bütün esnaflarımızı Miller Otoya davet ediyoruz. Tüm dosya işlemlerini biz takip edip aracınıza teslim ediyoruz. Tüm yetki belgeleri ve danışmanlık hizmetleri konusunda bilgi almak için herkesi Miller Oto showroomuna bekliyoruz. Binek otolarda, Ekim ayı boyunca Linea ve Punto'da 3 bin 250 TL'ye varan indirimler ve 20 bin TL’ye 20 ay yüzde 0 faiz avantajını sunuyoruz. 33 bin 400 TL‘den başlayan fiyatlarla herkesi FIAT sahibi yapmaktan mutluluk duyacağız” diye konuştu. Kampanyalar 31 Ekim tarihinde kadar devam edecek.

MİLLER OTO’DAN  AVANTAJLI KAMPANYA

MİLLER OTO’DAN  AVANTAJLI KAMPANYA