- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 13 °C
- İstanbul : 16 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
Milli oyuncuya şok !

Haftasonu Lierse deplasmanına konuk olan Standard Liege’in kalecisi Sinan Bolat’a ev sahibi taraftarlar “Sinan Kebap” ve “Müslüman Parazitler” tezahüratında bulunarak ırkçılık yaptı. Belçika ayağa kalktı.
Belçika’nın Standard Liege takımının kalesini koruyan milli kaleci Sinan Bolat, Cumartesi günü konuk oldukları Lierse deplasmanında ırkçı hakaretlere maruz kaldı. Belçika basını olaya geniş yer ayırıp, hakaretlerin sorumlularını kınarken Sinan Bolat yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu ifade etti.
Cumartesi günü oynana ve Standard’ın 2-0 kazandığı maçta Sinan Bolat’a ev sahibi Lierse’nin taraftarları “Müslüman parazitler” ve “Sinan kebap” tezahüratları yaptı. Lierse deplasmanında her maçta aynı sorunun yaşandığına dikkat çeken başarılı file bekçisi, “Lierse’de hep bunlar yaşanıyor. Her maçta ırkçı tezahüratlar duyuyoruz. Bu konuda birilerinin bir şey yapması gerekiyor çünkü bu böyle gitmez. Bir oyuncu olarak orada oynarken oyununuza konsantre olmaya çalışıyor ve yapılan tezahüratları duymamaya çalışıyorum. Ama bir noktadan sonra çok fazla geliyor. Evet olumsuz tezahüratlar olabilir bunu kabul edebilirim, ama ailem ve dinim konusunda sessiz kalmalılar. Bunu kabul edemem” diyerek tepkisini gösterdi.
Sabıkaları kabarık
Karşılaşmada Lierse taraftarlarının Sinan Bolat’a hakeretlerinin yanı sıra, Standard Liege’in defans oyuncusu Felipe’ye maçın sonlarında doğru kar topları ve bira bardakları atıldı. Belçika Futbol Federasyonu’nun Lierse taraftarlarına bu tutumlarından dolayı ceza vermesi beklenirken Belçika basını Lierse’nin bu ilk vakasının olmadığının altını çizerken, Belçika futbolunda daha önce yaşanan ırkçılık olaylarını hatırlattı. Söz konusu olaylardan birisi de Genk taraftarlarının Lierse kalecisi Kawashima’ya Japonya’da patlayan nükleer santralden hareketle “Kawashima, Fukushima” tezahüratları yapılmıştı.
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- İsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...
- Bu polis Twitter'ı salladı !
- İzmir'de sapık baba dehşeti
- ATM’ye dokunan yanıyor
- İsrail'den Türkiye'ye One Minute
- "En düşük maaş 1.757 TL olacak"
- Bu sözcükler takibe alınıyor !
- "Survivor’a katıldığım için çok pişmanım"
- Bu karar Türkiye’de bir ilk !
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi











































Bu habere 2 yorum yapıldı.
alin size avrupa medeniyeti ve insan haklari. Bu ilk degil, defalarca irkciliga göz yumuldu ve yumuluyor. Avrupanin medeniyeti bu iste, beceriksiz olup pis isin icinden cikamayinca irkcilikla kendilerini savunmaya calisiyorlar
BeğendimBeğenmedimDeğerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.
BeğendimBeğenmedim