Minibüs şoförü 3 kişiye çarptı

Minibüs şoförü 3 kişiye çarptı

Beşiktaş'ta bir minibüs, direksiyonu kontrol edemeyince yol kenarındaki 3 kişiye çarptı.

Beşiktaş-Ortaköy’de yokuş aşağıya inerken direksiyonu önce sola, daha sonra sağa kıran minibüs sürücüsü, yol kenarında yürüyen üç kişiye çarptı. Yaya kaldırımına park etmiş bir otomobil yüzünden yolda yürüyen yayalardan ikisi ise ağır yaralandı

Ortaköy Palanga Caddesi’nde saat 10.30’da meydana gelen kazada, 34 HS 2305 plakalı bir turizm şirketine ait minibüs sürücüsü, yol kenarında yürüyen üç kişiye çarptı. Çarpmanın etkisi ile ikisi kadın üç kişiye çevreye savruldu.

Kazada, yakındaki bir binanın görevlisi 48 yaşındaki Arif Doldu ile bir şirkette çalıştığı belirlenen Türkan Öztürk ciddi şekilde yaralandı. Binanın bahçesine doğru yuvarlanan Fatma Türkmen ise,sağlık durumu daha hafif olduğu için üçüncü ambulans gelene kadar, olay yerinde bekletildi. Fatma Türkmen’nin bir evde gündelikçi olarak çalıştığı belirtildi. Hastaneye kaldırılan yaralılar tedaviye alındı. Polis kimliği açıklanmayan minibüs sürücüsünü, soruşturma kapsamında polis merkezine götürdü.

Minibüs, çekici ile kaldırılırken, soruşturma başlatıldı. Çevrede bulunan bir görgü tanığı, "Yolda yürüyen üç kişiye yukarıdan gelen minibüs çarptı. İkisinin durumu ağırdı" dedi.