Minik Öğrencilere ‘Penguenlerin Dansı’ Oyunu Sergilendi

Minik Öğrencilere ‘Penguenlerin Dansı’ Oyunu Sergilendi

Yunusemre Belediyesi, Dünya Tiyatrolar Haftası nedeniyle “Penguenlerin Dansı” oyununu sergiledi. Anaokulu ve ilkokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen gösteri, minik öğrenciler tarafından ilgi il...

Yunusemre Belediyesi, Dünya Tiyatrolar Haftası nedeniyle “Penguenlerin Dansı” oyununu sergiledi. Anaokulu ve ilkokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen gösteri, minik öğrenciler tarafından ilgi ile izlendi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında 14 anaokul ve ilkokulda “Penguenlerin Dansı” oyunu sergilendi. Cemal Ergün ilkokulu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yunusemre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel ve AK Parti Yunusemre İlçe Başkan Yardımcısı Şahin Ayan katıldı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, minik çocuklara yönelik güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün katkılarıyla Halil Yurtseven, Üzümcüler İsa Artunç, Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi, Taytanlı İlhan, Cemal Ergün, Şehzadeler, Osmancalı, Pelitalan, Maldan, Üçpınar, Çamlıca, Yağcılar ve TOKİ ilkokulları ile Küçük Şeyler anaokulundaki öğrencilerimize Penguenlerin Dansı oyunu sergilendi. Yunusemre Belediyesi olarak çocuklara yönelik güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Oyunumuzda güzel mesajlar yer aldı. Geleceğin mimarı olarak gördüğümüz çocuklarımıza yönelik çalışmalarımız devam edecektir. Çocuklarımızın güzel erdem ve ahlak ile yetişerek toplumumuza faydalı birer insan olabilmelerini sağlamak hepimizin boynunun borcudur” diye konuştu.