'Minik Serçe'den terör açıklaması

'Minik Serçe'den terör açıklaması

Şarkılarıyla herkesi kendine hayran bırakan Sezen Aksu, Bodrum'da verdiği konserde terör vurgusu yaptı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde konser veren ünlü sanatçı Sezen Aksu, son zamanlarda yaşanan terör olaylarına değinerek ülkenin çok zor zamanlardan geçtiğini söyledi.

Yaz konserleri kapsamında tarihi antik tiyatroda konser veren Sezen Aksu, unutulmaz şarkılarını hayranları için seslendirdi. 'Bir çocuk sevdim' isimli şarkısıyla konserine başlayan sanatçı yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Eski ve yeni albümlerinde bulunan şarkılarını seslendiren Aksu, yaptığı danslarla da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 3 bin kişinin dinlemeye geldiği konserde Sezen Aksu'nun eski eşi Sinan Özer, oğlu Sinan Can Özer ve eşi Selda Özer de yer aldı.

TERÖRÜ KINADI

İlk şarkısının ardından son zamanlarda yaşanan terör olaylarına da değinen Aksu, "Çok zor zamanlardan geçiyoruz. Zaten bu ülke hiç kolay zamanlardan geçmedi. Herhalde bizim memleketimizin sınavı da bu. Böyle böyle evliya mertebesine gireceğiz hep beraber. Asla şiddetle değil ama sivil inisiyatifin gücüyle bu evlatlarımızı yutan halimizden aktif olarak bunu önleyici hale gelmemiz gerekiyor. Asla şiddetle değil. Çocuklarımızı yaşatmamız gerekiyor, çocuklarımızı yaşatmak için bizim de üstümüze düşen çok şey olduğuna inanıyorum. Hiç de böyle şeyleri konuşmaya niyetim yoktu. Ama o kadar can ve ciğer yanıyor ki tutamıyor insan dilini" dedi.

ÜNLÜ YAĞMURU

Sezen Aksu'yu dinlemeye gelenler arasında geçtiğimiz hafta dünya evine giren ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, oyuncu eşi Merve Boluğur, sanatçı Berksan, şarkıcı Linet, ünlü diyetisyen Ender Saraç ve eşi, menajer ve köşe yazarı Özgür Aras gibi isimler yer aldı. Hayranlarının selfie çekmek için sıraya girdiği Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çiftinin ise Bodrum'a balayına geldikleri öğrenildi.