- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 13 °C
- İstanbul : 16 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
MİT'çileri ifadeye çağıran savcı dosyadan alındı
Terör örgütü KCK soruşturması kapsamında MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın da aralarında olduğu 5 MİT görevlisini ifadeye çağrılmasının ardından soruşturma savcısı Sadrettin Sarıkaya dosyadaki görevinden alındı. Sarıkaya’nın yerine savcılar İsmail Işık ve Adem Özcan görevlendirildi.
KCK soruşturmasını yürüten Savcı Sarıkaya’nın MİT’çileri ifadeye çağırması bir anda gündemde ilk sıraya yerleşti. Günlerdir tartışma konusu olan bu gelişmenin ardından savcı Sadrettin Sarıkaya, soruşturma dosyasındaki görevinden alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Fikret Seçen, Sarıkaya’nın yerine iki özel yetkili savcıyı dosyada görevlendirdi. Soruşturmaya savcılar İsmail Işık ve Adem Özcan görevlendirildi. Savcı Bilal Bayraktar’ın soruşturma dosyasındaki görevi ise devam ediyor.
Savcılar Bayraktar, Işık ve Özcan soruşturmayı birlikte yürütecek.
Sarıkaya’nın dosyadaki görevinden alınmasının nedenine ilişkin bir açıklama yapılmazken Başsavcı Vekili Seçen dün savcılan Sadrettin Sarıkaya, İsmail Işık ve Adem Özcan ile bir toplantı yapmıştı.
CİHAN
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- İsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...
- Bu polis Twitter'ı salladı !
- İzmir'de sapık baba dehşeti
- ATM’ye dokunan yanıyor
- İsrail'den Türkiye'ye One Minute
- "En düşük maaş 1.757 TL olacak"
- Bu sözcükler takibe alınıyor !
- "Survivor’a katıldığım için çok pişmanım"
- Bu karar Türkiye’de bir ilk !
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi












































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.