Motosikletli Ve Yüzleri Maskeli 2 Saldırgan Genç Kadını Silahla Yaraladı

Motosikletli Ve Yüzleri Maskeli 2 Saldırgan Genç Kadını Silahla Yaraladı

ADANA'nın Kozan İlçesi'nde motosikletli ve yüzleri maskeli kimliği belirsiz 2 kişi, 20 yaşındaki Özlem Özdoğan'ı evine girmek üzereyken tabancayla vurup yaraladı.Olay, Tavşantepe Mahallesi 24 Kasım Konutları önünde meydana geldi. Karacaoğlan...

ADANA'nın Kozan İlçesi'nde motosikletli ve yüzleri maskeli kimliği belirsiz 2 kişi, 20 yaşındaki Özlem Özdoğan'ı evine girmek üzereyken tabancayla vurup yaraladı.

Olay, Tavşantepe Mahallesi 24 Kasım Konutları önünde meydana geldi. Karacaoğlan Mahallesi Şehit Hüseyin Soydan Caddesi'nde kafe işleten Özlem Özdoğan, işyerini kapattıktan sonra 06 ELB 68 plakalı otomobili ile Tavşantepe Mahallesi 24 Kasım Konutları'ndaki evinin önüne geldi. Otomobilinden inen genç kadın, bu sırada kimliği belirsiz motosikletli ve yüzleri maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Özdoğan'ın üzerine tabancayla 5 el ateş eden saldırganlar daha sonra motosiklete binip hızla olay yerinden uzaklaştı. Sağ bacağına 1, sol bacağına ise 3 kurşun isabet eden Özdoğan, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi'ne götürülen Özdoğan, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Seyhan Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Polis, saldırganların kimliklerinin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI

MOTOSİKLETLİ VE YÜZLERİ MASKELİ 2 SALDIRGAN GENÇ KADINI SİLAHLA YARALADI

MOTOSİKLETLİ VE YÜZLERİ MASKELİ 2 SALDIRGAN GENÇ KADINI SİLAHLA YARALADI