Müftüden Cami İnşaatına Ziyaret

Müftüden Cami İnşaatına Ziyaret

Bafra Müftülüğü görevine geçen hafta başlayan İsmail Çiçek, ilçedeki camileri ve yapımı devam eden cami inşaatlarını inceledi.

- Bafra Müftülüğü görevine geçen hafta başlayan İsmail Çiçek, ilçedeki camileri ve yapımı devam eden cami inşaatlarını inceledi.

İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, İshaklı Mahallesi'nde bulunan Yıldırım Beyazıt Camisi inşaatını ziyaret etti. Cami inşaatını inceleyen İsmail Çiçek, Beyazıt Camisi Cami Yaptırma Derneği Başkanı İsmet Akkuş’tan inşaatla ilgili bilgiler aldı.

İsmet Akkuş yaptığı açıklamada, “Mahallemizde yakınlarda cami bulunduğundan ezan sesi duyamıyorduk. Mahallemizde bir cami yapmak amacıyla cami derneğimizi kurduk ve hayırsever vatandaşımız Osman Alaman’ın bağışladığı arsada yaklaşık 600 metrekare alana cami inşaatı temellerini attık ve kısa zamanda caminin kubbe yapım aşamasına kadar geldik. Camimizin arsasını bağışlayan Osman Alaman’a ve hayırsever halkımıza teşekkür ediyorum. Tamamlandığında Bafra’nın en büyük camisi olacak olan camimizde aynı anda yaklaşık 3 bin kişi birlikte ibadet edebilecektir. Camimizin kalan işlerinin tamamlanması için müftülüğümüzün ve hayırsever halkımızın desteklerine ihtiyacımız bulunmaktadır. Ben duyarlı vatandaşlarımızın inşallah bu camimize de yardımlarını eksik etmeyeceğini düşünüyorum. Camimiz Bafra’mıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Caminin yapımında yardımcı olan Bafra halkına ve Dernek Başkanı İsmet Akkuş’a teşekkür eden Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, cami için gerekli desteği sağlamaya çalışacaklarını ifade etti.