Muğla Büyükşehir İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü Bodrumda Toplandı

Muğla Büyükşehir İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü Bodrumda Toplandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı, Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileriyle Bodrum'da düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

- Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı, Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileriyle Bodrum'da düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Muğla İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından Muğla genelindeki ilçelerde yapılan imar planlama çalışmaları toplantılarına Bodrum'da devam edildi. Ortakent'teki Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya; Muğla Büyük Şehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ayşe Ünal ve teknik personeli ile birlikte Bodrum Belediyesi’nin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan Proje Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Emlak istimlak Müdürlüğü yöneticileri ve Yatağan, Milas ve Köyceğiz belediyelerinden İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Toplantıda Muğla Büyükşehir Belediyesi kapsamında ilçe genelindeki imar planları çalışmaları ile imar planlarında yapılacak değişiklikler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Yetkililer ayrıca Muğla genelinde ilçelerin yapmış oldukları imar plan çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesinin çalışma programı ile ilgili bilgi veren Muğla Büyük Şehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ayşe Ünal, Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkililerinden de Bodrum Belediyesinin planları hakkında bilgi aldı. Karşılıklı bilgi akışının sağlandığı toplantı, soru-cevap şeklinde devam etti.