Muharrem İnce: Erdoğan ıssız adaya düşse

Muharrem İnce: Erdoğan ıssız adaya düşse

CHP'li Muharrem İnce'den Erdoğan'a çok konuşulacak gönderme...

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, cumhurbaşkanına örtülü ödenek düzenlemesiyle ilgili, “Recep Tayyip nereye para oraya. Kiziroğlu Ahmet Hoca paraları emekli için biriktirmedin de Cumhurbaşkanı’na örtülü ödenek için mi biriktirdin?” değerlendirmesinde bulundu.

TBMM’de Torba Yasa görüşmeleri sırasında verilen cumhurbaşkanına örtülü ödenek getirilmesine ilişkin önergeye CHP’li İnce’den tepki geldi. İnce, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Başbakanlığı döneminde örtülü ödenek harcamalarında rekor kıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şimdi de “sorumsuzca” örtülü ödenekten para kullanabileceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

“’Konu mankeni değilim’ dedi, örtülü ödeneği aldı. Cumhurbaşkanı oldu, Cumhurbaşkanlığı bütçesi yüzde 97 artırıldı. Torbadan Cumhurbaşkanı’na örtülü ödenek çıktı. Recep Tayyip nereye para oraya. Kiziroğlu Ahmet Hoca paraları emekli için biriktirmedin de Cumhurbaşkanı’na örtülü ödenek için mi biriktirdin? Ne yapacak Cumhurbaşkanı örtülü ödenekle? Tanesi bin TL’den Kaçak Saraya bardak mı alacak? Saraya değil ıssız adaya düşse yanına alacağı üç şeyden biri kesinlikle örtülü ödenek olur!”