Mühürlenen iş yerinde mahsur kaldı

Mühürlenen iş yerinde mahsur kaldı

5 saat mahsur kaldığı yerden zabıta ekipleri tarafından kurtarıldı.

Konya'da çalıştığı iş yerinde uyuyan bir kişi, kapalı çarşının üzerine mühürlenmesi sonucu 5 saat mahsur kaldığı yerden zabıta ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, İbrahim İş, Bosna Hersek Mahallesi'nde sosyete pazarı olarak bilinen konfeksiyon ve ayakkabı ürünlerinin satıldığı kapalı çarşıya malzemelerini bırakmak için geldi. Eşyalarını içeri taşıdıktan sonra yorulan İbrahim İş, dinlenmek için yattığı yerde uyuyup kaldı. Bu sırada zabıta ekipleri ruhsatsız olduğu gerekçesiyle çarşıyı mühürledi. Bir süre dinlendikten sonra uyanan İbrahim İş, çarşıdan çıkmak için kapıya yöneldiğinde gördükleri karşısında şaşkına döndü.

İŞTE ÇARESİZ VATANDAŞ - FOTO-GALERİ

Kapının mühürlenmiş olduğunu gören İbrahim İş, avukatını arayarak yardım istedi. Dükkan sahibi, içeride yaklaşık 5 saat kaldıktan sonra yine zabıta ekipleri tarafından dışarı çıkarıldı. İbrahim İş, yaptığı açıklamada, kapalı çarşıda esnaf olduğunu, cuma günü çarşının açılacağını belirterek, "Malzemeleri getirdim. Yoldan geldiğim için yorgundum. Yattım uyudum. Kalktığımda dükkanın üzerime mühürlendiğini gördüm." dedi.