Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan kişi yakalandı

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan kişi yakalandı

İstanbul Kadıköy'de Müjdat gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan kişi yakalandı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni kundakladığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı. Şüpheli Mehmet Ali A.'nın servis şoförü olduğu öğrenildi. Mehmet Ali A. ilk ifadesinde olayı itiraf etti. Şahsın sosyal medya hesabında olayı övdüğü görüldü. Bu arada Mehmet Ali A., bir akaryakıt istasyonunda, bir pet şişeyle yakıt alırken güvenlik kameralarınca görüntüledi.

Kadıköy’deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi 20 Şubat Pazartesi günü saat 01.30 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklandı. Olay sonrası çalışma başlatan İstanbul Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube ekipleri güvenlik kameralarından 1 kişiyi tespit etti. 

İstanbul polisi düzenlediği operasyonla 39 yaşındaki Mehmet Ali A.'yı Sancaktepe’deki evinde gözaltına aldı.

İTİRAF ETTİ

Mehmet Ali A. TEM ekiplerine verdiği ilk ifadesinde, "Müjdat Gezen'in Osmanlı padişahlarından Abdülhamit Han'ın torununa hakaret ettiği için buna tepki olarak yaptım, alkollü olduğum için bunun etkisiyle olayı gerçekleştirdim" dediği öğrenildi. Kundakçı Aligül'ün emniyetteki işlemleri devam ediyor.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Şüpheli olarak gözaltına alınan Mehmet Ali A.'nın olayın ardından Facebook'taki hesabından yaptığı paylaşımlar dikkat çekti

Hesabından, "K... çocuğunun tamamı yansaydı keşkeeeee" başlığıyla sanat merkezinin yandıktan sonraki fotoğrafını paylaşan şüpheli Mehmet Ali A., aynı fotoğrafın altına, "Osmanlı torunu sayesine bu makam ve mevkiye getiren halk yakmasını da bilir hayır dedi diye değil Osmanlı torununu bir o... gibi çok hoşuma gitti yavvv bana gönder ..... demesinden dolayı kızıyorum" yorumunu yazdı.

Şüpheli hesabından ayrıca, ""Allah'ın sopası yok ki gözüne soksun s... Müjdat Gezen sanat merkezi gece cayır cayır yanıyor du Osmanlı'ya dil uzatırsa g... giderrrrrr peter olsun" yorumunu da paylaştı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan kişi yakalandı - Resim : 1

BENZİN İSTASYONUNDAKİ GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan Mehmet Ali. A.'nın bir akaryakıt istasyonunda, bir pet şişeyle yakıt alırken güvenlik kameralarınca görüntüledi. Servis Şoförlüğü yaptığı öğrenilen şüphelinin, aldığı bu akaryakıt ile kundaklama olayını gerçekleştirdiği değerlediriliyor.