Murat Göğebakan'dan kötü haber!

Murat Göğebakan'dan kötü haber!

Başbakan'a "Uzun Adam" şarkısını yapan Murat Göğebakan'ın durumu ağırlaştı.

Ünlü sanatçının kardeşi Ferhat Göğebakan,  hurriyet.com.tr'ye şunları söyledi: " Abimin yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Ağır bir ilaç tedavisi uygulanıyor. Acı çekmemesi için dünden beri uyutuluyor.  Ama komada değil, bilinci açık. Zaman zaman uyandırılıyor. Herkesin duasına ihtiyacamız var "

Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde sanatçı Göğebakan'ı evinde ziyaret etmiş, katıldığı mitinglerde Murat Göğebakan için dua istemişti.

DOKTORUNDAN İLK AÇIKLAMA

Şarkıcı Murat Göğebakan'ın yoğun bakıma alınmasının ardından doktoru açıklama yaptı.

Hastalığı nükseden ve yaklaşık 1 yıldır tedavi gören Göğebakan, Bağcılar'daki Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesine alındı.

Üç gündür yoğun bakımda bulunan Göğebakan'ın akciğerinde oluşan problem nedeniyle şu anda yoğun bakımda uyutulduğu belirtildi.

Ünlü sanatçının doktoru Cem Erdoğan, Göğebakan'ın şuurunun açık olduğunu, tedavi ve tetkikleriyle daha yakından ilgilenmek için yoğun bakıma aldıklarını söyledi.

Bağcılar'daki Medipol Üniversitesi Hastanesi'nde yaklaşık 3 gündür yoğun bakımda tutulan Göğebakan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Uzman Dr. Erdoğan, hastanın tedavi ve tetkiklerinin yoğun bakım ünitesinde sürdürüldüğünü söyledi.

"Hastamızın şuuru açık. Genel durumu iyi. Servisin dışında hiçbir şey yapmıyoruz. Daha yakın takip edebilmek için yoğun bakıma alındı" diyen Erdoğan, Göğebakan'ın normal servisten yoğun bakıma geçiş sürecinde özel bir değişiklik olmadığını dile getirdi.

Göğebakan'ın kardeşi Ferhat Göğebakan, tüm halktan ve sanatçının sevenlerinden dua isteyerek, "Hocalarımız ellerinden gelen her şeyi yapıyor, doktorlarımız çok iyi ilgileniyor. Biz sadece dua etmelerini istiyoruz" dedi. 

"BAŞBAKANIMIZ YAKINDAN İLGİLENİYOR" 

Sanatçı Göğebakan'ın yakın arkadaşı Ferudun Özdemir de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Göğebakan ile yakından ilgilendiğini, Erdoğan ile Göğebakan'ın ağabey-kadeş gibi olduğunu söyledi.

Özdemir, ramazan ayında bir sahur vaktinde Erdoğan'ın Göğebakan'ı evinde ziyaret ettiğini hatırlatarak, "Hastalığı sürecinde sık sık özellikle son bir hafta 10 gün içerisinde her gün olmasa dahi gün aşırı arayıp bilgi alıyorlar. Dün yine Sayın Mustafa Varank aracılığıyla görüştük. Mevcut durumdan haberi var. Sayın Başbakan, Murat Göğebakan'ın sağlık durumunu yakinen takip ediyor" diye konuştu.