Murat Hazinedar'dan ABD çıkarması

Murat Hazinedar'dan ABD çıkarması

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'dan ABD'de önemli ziyaretler..

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar bir dizi temasta bulunmak ve kardeş belediyemizi ziyaret etmek üzere Amerika’ya gitti. ABD’de yoğun bir görüşme trafiğinde bulunda Hazinedar, oradaki mevkidaşları ile de görüşerek belediyeciliği ve ortak projeleri konuştu.

Amerika’ya giden Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın ilk durağı Türkiye New York Başkonsolosu Ertan Yalçın oldu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Hazinedar, Yalçın’a Beşiktaş’ı simgeleyen “Rengarenk Beşiktaş” isimli kitabı hediye etti.

turkiye-newyork-baskonsolosu.jpg-(2).jpg

Hazinedar’ın bu görüşmeden sonraki programı yoğundu. Beraberindeki heyet ile birlikte önemli ziyaretlerini sürdürdü. İkinci durağı Beşiktaş’ın kardeş şehri olan Brooklyn’de Belediye Başkanı Eric Adams'ı ziyaret ederek gelecekteki ortak projeler hakkında istişarelerde bulundu. Hazinedar Beşiktaş’ı ve Beşiktaş’taki sosyal belediyeciliği anlattı.

clifton-belediye-baskani-2.jpg

Başkan Hazinedar, Brooklyn’den sonra Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu Başkanı Atilla Pak ile Clifton Belediye Başkanı James Anzaldi'yi ziyaret ederek hem projelerini dinledi hem de Beşiktaş’taki kendi projelerini anlattı. Hazinedar’ın Amerika’daki yoğun görüşmeleri devam ediyor.

Etiketler murat hazinedar