Mustafa Altıoklar'dan Başbakan'a şok eleştiri

Mustafa Altıoklar'dan Başbakan'a şok eleştiri

Ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar, canlı yayında Başbakan Erdoğan'a ağır hakaretlerde bulundu.

CNN Türk'de yayınlanan, Enver Aysever'in sunduğu Aykırı Sorular programına konuk olan yönetmen Mustafa Altıoklar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında şoke eden ifadeler kullandı.

Altıoklar, "Başbakan Gezi'de ben hata yaptım. Durun bakalım deseydi, kesinlikle şu anda yüzde 70-80 oy alırdı ama bir doktor olarak söylüyorum. Başbakan'da "Narsistik Kişilik Bozukluğu" var. Geri dönüş yapamaz. Kendisine rapor vermek lazım 46 raporu..." dedi.

Mustafa Altıoklar, CNN Türk'te Enver Aysever'in sorularını cevapladı. Türkiye için başkanlık sisteminin gerekli bir model olduğunu söyleyenAltıoklar, ülkenin 15-16 ayrı parçaya bölünerek eyalet sisteminin oluşturulması gerektiğini iddia etti. Bu eyaletlerin tamamının kendi başbakanı ve kendi sistemiyle yönetilebileceğini anlatan Altıoklar, bu iradenin ayrılma taleplerinin de makul karşılanabileceğini ileri sürdü.

Peki Narsistik Kişilik Bozukluğu ne demektir ?

Mustafa Altıoklar'ın Başbakan Erdoğan'a yönelttiği Narsistik Kişilik Bozukluğu erişkinliğin erken dönemleri de başlayan, üstünlük hisleri, beğenilme ihtiyacı ve kendini başkasının yerine koyamayıp, insanlara uygun yaklaşımlarda bulunamama ile seyreden bir rahatsızlıktır.

"ERDOĞAN'A 46 RAPORU VERİLMELİ"

Başbakan bunu kafasından çıkamaramaz. Narsistik kişilik bozukluğu var. Başbakan'ın psikolojik teşhisi doktor olarak söylüyorum nansistik kişilik bozukluğudur. Başbakan geri adım atamaz. Bu konuda yapacak hiçbirşey yok. Rapor vermek lazım, 46'ya girer.

Görmüyor musun devleti nereye götürdüklerini. Kendi askerimizi vurduracaktı Suriye'de. Koruduğumuz türbedeki askerlerimizi öldürtecekti. Neler yapıyorlar böyle."