Nahcivan'dan Geldiği Iğdır'da Kayboldu

Nahcivan'dan Geldiği Iğdır'da Kayboldu

AZERBAYCAN'ın Nahcivan Özerk Cumhuriyeti'nden Iğdır'a gelen evli ve 3 çocuk babası 45 yaşındaki Asef İmanov, Iğdır'da kayboldu.

AZERBAYCAN'ın Nahcivan Özerk Cumhuriyeti'nden Iğdır'a gelen evli ve 3 çocuk babası 45 yaşındaki Asef İmanov, Iğdır'da kayboldu. Asef İmanov'un esrarengiz biçimde kaybolması üzerine yakınları fotoğrafını göstererek arama yapıyor.

Özel otomobili ile Nahcivan- Iğdır arası yolcu taşımacılığı yapan Asef İmanov'dan 30 Mart'tan beri haber alınamıyor. En son Zübeyde Hanım Bulvarında güvenlik kameralarına yansıyan Asef İmanov'un bulunması için oğlu Gaffur ve iki yakını Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. Amca ve dayısı ile birlikte önüne çıkan herkese fotoğrafını göstererek babasını arayan Gaffur İmanov'un her aldığı "hayır" cevabında umutları azalıyor. Babasının hayatından endişe ettiğini söyleyen Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ikinci sınıf öğrencisi Gaffur İmanov şunları söyledi:

"Türkiye- Nahcivan arasında yolcu taşımacılığı yapan babamdan 30 Mart'tan itibaren haber alamıyoruz. Amcam ve dayım Nahcivan'dan, ben de Ağrı'dan Iğdır'a geldık. Üç koldan babamı arıyoruz. Babam Türkiye ve İran'a sürekli yolcu taşır. Gittiği her yerde bizi arar ve habersiz bırakmazdı. Babam güvenlik kameralarına göre son olarak Zübeyde Hanım Bulvarı'nda görülmüş. Korkumuz babamı terör örgütünün kaçırıp otomobilini bombalı saldırıda kullanması."

Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, mobese kamera kayıtlarına göre son olarak Zübeyde Hanım bulvarında bir kişiyle konuşurken görülen Asef İmanov'un bulunması için başlatılan çalışmaların sürdüğünü söyledi.

FOTOĞRAFLI