Sokak ortasında infaz !

Sokak ortasında infaz !

Şanlıurfa'da bir kişi, ''namus meselesi'' yüzünden eşini pompalı tüfekle sokak ortasında öldürdü.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde A.K.'nın pompalı tüfekle vurduğu 35 yaşındaki C.K., hastaneye götürülürken hayatını kaybetti. Eşini 'namus meselesi' için öldürdüğünü söyleyen A.K.'nın da aralarında bulunduğu 4 şüpheli tutuklandı.

C.K., iddiaya göre dün, çocuklarını almak için okula gittiği sırada eşi A.K.'nın pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Tüfekten çıkan saçmaların vücuduna isabet ettiği C.K ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürülen C.K., acil servisteki ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa'ya sevk edildi. C.K., Şanlıurfa'ya götürülürken yolda hayatını kaybetti.

C.K.'nın cesedi, otopsi için morga konulurken, cinayetle ilgili çalışma başlatan polis, C.K.'ın eşi A.K. ile S.K., N.K., T.K. ve P.K.'yı gözaltına aldı. Emniyette sorgulanan şüphelilerden Ahmet Korkmaz'ın ifadesinde cinayeti namus meselesi yüzünden işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.K., S.K., N.K. ve T.K. tutuklanarak cezaevine konulurken, P.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.