Naşide Göktürk eve kapandı

Naşide Göktürk eve kapandı

Akciğer ve pankreas kanseri teşhisi konan Naşide Göktürk eve kapandı

1990’lı yıllarda ‘Yüreğim Rehin’ ve ‘Sakın Ha’ şarkılarıyla adından söz ettiren 50 yaşındaki Naşide Göktürk, şu sıralar hayatının en zor günlerini geçiriyor. Akciğer ve pankreas kanserine yakalanan sanatçı, dört gün içinde kemoterapi tedavisine başlayacak. Göktürk’ün iliği de koruma altına alındı. 

Milliyet gazetesinden Sercan Kısmet'in haberine göre kanseri ilerleyen sanatçıya doktorlarından birtakım uyarılar geldi. Doktorların moralini yüksek tutmasını tavsiye ettikleri Göktürk, tedavisine başlandıktan sonra bu süreci evinde geçirecek. Enfeksiyon riskine karşı tedavinin olumlu sonuçlanması için sanatçının, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla bile görüşmeyip evine kapandığı öğrenildi. Her şeye rağmen moralini bozmayan Göktürk, ailesine ve yakın arkadaşlarına iyi olduğunu, bu süreci atlatacağını söylediği belirtildi. Tedavisini bekleyen sanatçı, yakınlarıyla telefonda ve mesajlaşarak iletişim kuruyor. 

Şarkıcının hastalığının ortaya çıkması, hayranlarını da üzdü. Kansere yakalandığı ortaya çıkan 50 yaşındaki şarkıcıya bir haftada 800’den fazla destek mesajı ve mektup yazıldı. Bazı hayranlarının ise şarkıcının evine hediyeler gönderdiği öğrenildi. Mektuplar, mesajlar ve hediyeler karşısında duygulanan Göktürk’ün, sevenlerine cevap yazdığı da gelen haberler arasında.